Clover Tales

Приказките са неразделна част от обществото. Фантастичните истории не само забавляват, но и изпълняват образователна функция.

Възрастните нямат нищо против да се срещнат с любимия си приказен герой, поради което игралните автомати с приказна тематика са много популярни. Плейсън се ангажира да разкаже легендата за лепреконите, които са известни с безкрайното си богатство, създавайки много красив виртуален слот Clover Tales.

За играчите той стана не само възможност да се върнат в детството, но и шанс да получат солидна награда.

Описание на предмета на машината

В мистериозните гори на Ирландия живеят не само обикновени животни, но и приказни герои, за които са съставени много легенди. Слот машина Clover Tales ще разкаже най-популярните. Историята продължава, че гномите обичат златото повече от всичко друго. Добиват го по най-различни начини.

Придобити съкровища и най-често това са златни монети, мъжете в зелени костюми са подредени в големи саксии. Лепреконите крият богатството си на различни места и за да помнят точно къде, пътят е обсипан с листа от детелина.

Има вярване, че гърне със злато може да се намери в края на дъгата, но за да стигнете до него, трябва да имате много късмет. Ирландците вярват, че подкова привлича късмет. Всеки играч ще може да се увери, че като събере няколко магически атрибута във видео слота за Clover Tales, можете да получите добра награда.

Как да започнете да играете Clover Tales

Игралните автомати Playson са известни със своите прости и ясни правила. Ето защо те толкова често се избират от начинаещи. Дори и да нямате опит в хазарта, ще можете бързо да се справите с Clover Tales. Основното е да овладеете настройките и да изберете тези, от които се нуждаете. Контролният панел е разположен в долната част на екрана. Използвайте го, за да конфигурирате машината за себе си.

Къде да играем Clover Tales на Playson

Ако искате да се насладите на лицензиран слот машина Clover Tales от разработчика Playson, регистрирайте се в надеждно и надеждно казино. Играчите оставят много положителни отзиви за онлайн казината Frank. В тази институция всичко е усъвършенствано: услуга, асортимент, програма за лоялност, услуга за поддръжка на играчи.

Онлайн казината Франк предлагат да играят не само за истински пари, но и за забавление. Дори нерегистрираните потребители могат да се възползват от демо режима. Играейки безплатно, можете да разберете правилата на слотовете и да научите много. А когато искате риск и адреналин, можете да направите депозит и да сложите реални пари на линията!

Описание на интерфейса на играта

За да контролирате процеса на игра във виртуалния слот Clover Tales предоставя няколко клавиша. Целта на всеки от тях показва надписа.

Бутонът залог коригира размера на залога. Размерът на вноската може да бъде променен преди всяко ново начало или да остане непроменен. Можете да играете с максималната скорост, за това трябва да кликнете върху бутона Max. Кръгъл бутон със стрелка стартира барабаните. Тя може да спре играта предварително. Наблизо е клавишът за режим на автоматично завъртане.

Можете да зададете броя на завъртанията и просто да гледате какво се случва. Бутонът с i отваря таблицата за изплащане, където са посочени правилата на видеоиграта, функциите на опциите за награда, размера на печалбите.

В игралната машина можете да изключите звука, да изберете размера на прозореца, да анулирате анимационните ефекти и да изберете ускорения режим. По принцип потребителят ще може да направи играта удобна.

Описание на играта

Игрална машина Clover Tales се състои от 5 барабана и 9 активни линии. За да започнете играта, трябва да изберете сумата на залога, като използвате съответния ключ. Слот линиите са активни по подразбиране, така че техният брой не се променя.

Задачата на участника е да събере комбинации от награди, за които ще получи награди.

Тематичните герои участват в този процес. Това е лепрекон, фея, тръба за пушене, листо от детелина, златна подкова, саксия с монети, картонени знаци. В печеливша комбинация може да има от 3 до 5 идентични изображения.

Техният брой, както и големината на залога, определя размера на наградата. Няма кръг за удвояване във виртуалния слот Clover Tales, така че наградата отива директно в баланса.

От специалните символи в игралната машина е предоставен само див знак. Функциите му се изпълняват от саксия със златни монети. Wild съставя високоплатени комбинации. Неговите отговорности включват и подмяна на тематични символи, което спомага за завършване на печеливша комбинация. Попадайки на барабани 2,3 и 4, Wild се разширява до пълния си ръст.

Виртуалният слот Clover Tales е надарен с опции за награди. Линия на дъгата – по време на всяко завъртане се появява дъга на една от линиите. Ако се направи комбинация от награди върху него, тогава се стартира една от бонусните функции.

Ако печелившата комбинация е формирана от детелина, подкова или тръба, тогава се активира Re-Spins, по време на който дивият знак ще замръзне в своите позиции или ще промени местата на игралното поле.

Комбинациите от портрети на лепрекони и феи предизвикват бонус завъртания. Кръгът се състои от 5 безплатни завъртания, където дивата също ще бъде представена в една от наличните варианти.

Описание на машината Резюме

Игралния слот Clover Tales ще ви зарадва с интересен сюжет и цветна визуализация. Възможностите на див знак ще ви позволят да съберете значително количество печалби. Опциите за награди, които се представят под формата на повторно завъртане и безплатни завъртания, ще помогнат в това.

Времето на екрана за видео слот ще мине.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment