Classic 243

Контролният панел Classic 243 се намира в долната част на устройството. Конзолата се отличава с лаконичния си дизайн, което улеснява разбирането на настройките.

Играчът трябва само да вземе решение за размера на залога на линия. Обемът му се коригира в сектора на залога. За намаляване и увеличаване на индикаторите се използват триъгълни клавиши. Текущата стойност се показва в прозореца.

Класическият 243 предлага широка гама от размери за залози. Gembler може да постави 0.01-2 демо кредита на ред. Съответно цената на ротация варира от 0,2 до 40 кредита.

Незабавно изберете максималната скорост позволява бутонът Max Bet в дясната част на панела. Той е предназначен само за определяне размера на залога.

Завъртанията се задействат чрез натискане на централния голям клавиш с кръгла стрелка.

Информационни блокове, разположени непосредствено под барабаните, ви позволяват да контролирате ефективността на процеса на игра:

 • Кредити – текущото състояние на баланс;
 • Общ залог – размерът на общия залог;
 • Win – сумата на печалбата в случай на формиране на комбинация.

Моля, обърнете внимание, че устройството ви позволява да играете играта в два вида виртуални единици. По подразбиране е зададено да отчита баланса, ставките и печалбите в демо кредити.

Но ако желаете, комарджия може да избере система за сетълмент в монети – местната валута на слота. Регулирането се извършва в сектора на потребителските настройки.

Ключът с изображението на предавки в долния десен ъгъл на устройството, показва малък таблет на екрана. Тук е избрана изчислителната система, регулира се характеристиките на звуковия съпровод.

Формиране на комбинации, символи и коефициенти на онлайн слота 243 Classic

Създаването на последователности в автоматика се извършва по 243 линии. По-точно, няма обвързване с конкретни области. Основното условие е появата на 3-5 еднакви картини на съседните макари, като се започне с първата лява. Няма никакви изисквания за позицията на снимките в клетките на серпентините.

Плащанията се изчисляват по стандартна формула – като се умножи размера на фиксираната ставка по коефициента, присвоен на пиктограмите. Въпреки това, разработчиците на устройството значително опростиха тази задача за геймърите.

Печалбите в платежната таблица се посочват директно в демо кредити и като се отчита текущата ставка. За да отидете в информационния сектор с описание на иконите, трябва да кликнете върху иконата “i” в долния десен ъгъл на устройството.

Общо играта включваше 10 обикновени снимки:

 • камбаната е най-скъпата пиктограма. Комбинациите от 3, 4 и 5 рисунки с максимален процент от 40 демо кредити ще ви позволят да получите съответно 200, 1000 или 2000 точки.
 • диамант е 100, 500 и 1000;
 • бар – 50, 200 и 500;
 • седем – 40, 100 и 200;
 • звезда – 30, 80, 160;
 • “А” – 24, 50, 100;
 • „К” – 20, 30, 40;
 • “Q” – 16, 24, 30;
 • „J“ – 10, 16, 24;
 • „10” – 6, 10, 20.

Два вида изображения са сервизни икони:

 • Wild икона е „див“ символ. В машината 243 Classic картината е надарена с различни способности. Той замества обикновените изображения при създаване на комбинации и може да сглобява самостоятелни комплекти.
 • Цената на поредица от „диви“ символи се оценява на най-високо ниво. Както в случая с изображенията на камбани, комбинациите от 3-5 икони ви позволяват да получите 5-50 общи тарифи.
 • Изображение Безплатни завъртания – разпръснете, разпръснете знак. Тези икони създават комбинации независимо от позицията им в клетките. Появата на 3 или повече рисунки на таблото се счита за печеливша комбинация.
 • В 243 Classic те не плащат в кредити. Основната функция на “разпръсна” – стартирането на наградната обиколка.

Безплатни завъртания

Потребител, събрал 3 или повече варианта, получава безплатни завъртания. Първоначално продължителността на кръга е фиксирана и не зависи от броя на снимките, участвали в създаването на комбинация. Gembler във всеки вариант се таксува 10 безплатни оборота.

Важно предимство на наградната обиколка е участието в играта на допълнителни икони за обслужване. С всяко завъртане на две или три барабана се появяват „подредени“ диви символи. Те заемат няколко клетки и значително увеличават шансовете за създаване на комбинации.

Запазва се и действието на разсейващите. Капка от 3-5 разсейване удължава бонусния кръг с 10 безплатни завъртания.

Рискова обиколка

Играта за удвояване дава шанс за допълнително увеличение на изплащанията. Кръгът е проектиран във формат „познайте цвета“, но с определени разлики. Обичайните изображения на карти заместват цветните диаманти. Същността на играта остава същата.

Познайте цвета на пиктограмата! Успешният отговор носи удвояване на печалбите. Грешният избор нулира кредитите.

За да отидете на рискована обиколка, трябва да кликнете върху клавиша Gamble. Активира се на таблото за управление след всяко успешно завъртане.

Къде да играете на машината 243 Classic

Еднорукият бандит 243 Classic ще се хареса на феновете на функционалността и многобройните предимства. Висококачествен дизайн, добро представяне, безплатни завъртания с усъвършенстван геймплей – потребителите оценяват добре модела.

Феновете на безрисково забавление могат да тестват машината тук и в момента, лицензиран емулатор с всички горепосочени функции. В този случай потребителят не изисква средства. Играта е на виртуални заеми.

Класическите слот машини преминаха дълъг път от първите механични слот машини и слотове за плодове до съвременните онлайн слот машини. С течение на времето формата на класическите устройства се промени малко, но дори в нашата ера ретро вариациите на хазарта са доста популярни.

Едноруките бандити в съвременния свят са надарени с нови, много атрактивни детайли и имат обмислен дизайн, както и редица допълнителни предимства. Една от тези слот машини за онлайн игри е Classic 243 от известния производител Rabkat (Microgaming). Можете да го опознаете, например, в казиното ReelEmperor.

ОПИСАНИЕ НА ИГРАТА АВТОМАТИЧНА КЛАСИКА 243: ОБЩИ ПАРАМЕТРИ

Слот машина Classic 243 е направена в класически стил. Той съдържа всички основни атрибути на ретро слотовете, с изключение на плодовите символи. Останалите символи са традиционни: камбани, звезди, седмици. Наборът от символи се допълва от други елементи, например символи на буквени карти: A, K, Q, J и 10, както и различни скъпоценни камъни.

Всички елементи са пропити с духа на хазартната индустрия от миналия век и изглежда са истинска реплика на стари автомобили, но те са представени в напълно иновативна и красива форма, тъй като за създаването им са използвани съвременни технологии.

Както всички знаем, класическите слот машини не съдържаха специални символи, а на Classic 243 машината бяха приложени прекрасни иновации и специални символи се вписват идеално в общата тема на слота.

ИГРЕН АВТОМАТИЧЕН ИНТЕРФЕЙС

Слот машина Classic 243

Classic 243 е нов живот на класическа игрална машина. Въпреки факта, че стилът е използван отдавна, дизайнът има изключително модерен външен вид. Страхотната графика и първоначално изпълнените герои привличат играчите, а възхищавайки се на безпрецедентна красота, те получават достойни награди.

Интерфейсът Classic 243 е доста прост и лесен. Фонът на играта изглежда като ясно звездно небе. В долната част на игралното поле има бутони за намаляване и увеличаване на залозите, бутонът за стартиране на геймплея е в средата и има бутон, който ви позволява да изберете максималния залог – това е MaxBet.

За да се запознаете с общите правила на играта, използвайте бутона с надпис “i” или “информация” в долния десен ъгъл на екрана. След като кликнете върху него, се отваря разплащателната таблица, която разказва за всички символи и награди.

Освен това, използвайки информационния раздел, можете да научите повече за правилата на играта и да разберете кой от символите гарантира най-високите награди. Много е написано и за функциите на специални герои като Wild и Scatter и възможностите за удвояване, което става достъпно само след печеливша комбинация.

ПРАВИЛА И ОСНОВНИ СИМВОЛИ В ИГРАТА КЛАСИЧНА 243

Трябва да направите залог, преди да започнете рунда. За целта използвайте контролните бутони. Можете също да използвате отделно разположения клавиш, за да изберете игра на високи залози. Тук няма да намерите игрови линии. Това означава, че производителят е приложил в играта модерна система, която ви позволява да играете играта по 243 възможни начина.

Класическа 243 слот игра

В допълнение към основните символи, включени и показани на барабаните, Wild символи, които, когато се смесват с камбаните, дават най-голямата награда в играта. Трябва също да знаете, че wilde в комбинация с основните символи удвоява печалбите.

Що се отнася до символа Scatter, за разлика от предишния символ, той не създава комбинации, но може да стартира кръг от безплатни завъртания. Следователно, ако 3 такива елемента попаднат на барабаните, ще се активират 10 безплатни завъртания.

Можете също да добавите 10 безплатни завъртания, ако същите символи паднат по време на текущия бонус рунд. В допълнение към този бонус може да се появи и специален див символ, който се различава от обичайния с необичайна характеристика. Тя обхваща няколко клетки подред, което позволява на играчите доста лесно да създадат успешна комбинация.

Рискова игра на Classic 243

Ако говорим за нарастващите печалби от Classic 243, тогава това се дължи на една уникална функция. След като получите печеливша комбинация, можете отново да увеличите печалбите си, като използвате функцията Gamble за тази цел.

В тази игра, играчът може да удвои или да загуби печалбата си. Всичко зависи от правилно познатия цвят на неоновия елемент на игровото поле. Може да е зелен или лилав. Ако играч мисли правилно и предположенията му са потвърдени правилно, той продължава рунда, получавайки повече награди.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment