Clash of Queens

Почти всички в детството четат най-различни приказки, които учат на доброта, мъжественост, чест и други положителни качества. Понякога приказките имат много по-дълбок смисъл, отколкото дете може да разпознае.

Възрастните също могат да извлекат някакъв смисъл за себе си от прости детски истории на безплатни 777 слот машини. Genesis Gaming реши да докаже това заедно с ТОП онлайн казина с добра възвръщаемост, като създаде слот машина Clash of Queens.

Но за любителите на зимния сезон производителят разполага и със собствен слот машина Cool as Ice с лек и лек дизайн.

Описание на предмета на машината

Веднъж Люис Карол написа страхотна книга за приключенията на Алиса в прекрасната страна на страната на чудесата. Това момиче се доказа много смело и смело в сюжета на приказка. Освен това нейният герой може да изглежда много странен, замислен и мечтателен.

Авторът се опита да предаде на своите читатели, че независимо на каква възраст е човек, той спешно трябва да мечтае за нещо необичайно и да повярва в най-съкровените си мечти.

Алиса се превърна в героиня на много хазартни игри, включително на доста добре познатата слот машина Alice in Wonderslots. Разработчици от Genesis Gaming Corporation нарисуваха сюжета на приказката за Алиса и въз основа на нея създадоха своя прекрасен видео слот. Само този път централните герои са сестрите на кралицата, които ще се бият помежду си.

Тази битка обещава да бъде много зрелищна и всеки може да участва в нея. Играта се характеризира със зашеметяващи визуални ефекти, отлична музика и много оригинални бонус допълнения.

Пътуването до страната на чудесата ще бъде толкова интензивно, колкото винаги, малко мистично и продуктивно. Тръгвайки на пътешествие, трябва да вземете вяра в късмета със себе си и тогава всичко ще се окаже перфектно!

Описание на слота

Играй слот машина за кралици от приказката за Алиса визуално е проектирана отлично. Тук всеки графичен детайл е изчертан толкова подробно и реалистично, че се създава ефектът от присъствието. Цветовата схема на графиката е студена и в по-голяма степен е изпълнена с маса от нюанси на зелено.

Мястото, срещу което ще се развият събития, се проследява под формата на цъфтяща градина. В далечината се виждат силуетите на замъци на сестрите. Едната от тях е представена по по-класически начин с високи кули и върхове, а втората – под формата на огромни шахматни фигури.

Зеленината в градината е оживена, поради което тя вибрира много реалистично с всеки полъх на лек бриз. Небето беше покрито с гръмотевични вълни, а природата намеква, че скоро ще избухне истинска битка между кралиците. Цъфтящите розови храсти добавят разнообразие към зеленото. Интересното е, че игралното поле няма граници.

Благодарение на това разработчиците успяха да постигнат ефекта на допълнителен обем. Екранът ще изглежда по-голям, отколкото всъщност е.

Описание на интерфейса на играта

Сред най-важните детайли на интерфейса беше контролния панел – основният инструмент на всеки участник в играта. Бутоните му са проектирани да конфигурират основни настройки. Ключът залог в долния ляв ъгъл е отговорен за размера на залога. До него е бутонът Линии, който отговаря за броя на активните линии.

Още по-ниско можете да видите индикатора за общия залог на завъртане, което е много удобно. От противоположната страна на панела за игра има бутони за стартиране. Голям кръгъл ключ е необходим за стандартен старт и по-малък бутон за автоматичен режим.

Веднага след като плейърът използва бутона за автоматично стартиране, на екрана ще се появи малко меню, в което можете да определите броя повторения на автоматичните завъртания. Всички линии са маркирани с невидими маркери, които се активират в момента на формиране на печалбата.

Описание на играта

Играта на тази машина се извършва по стандартни правила. След като участникът направи залог и зададе броя на реда, барабаните започват. Всяко спиране може да бъде маркирано с появата на наградни комбинации, така че играчът трябва да бъде внимателен.

Игралния автомат Clash of Queens се характеризира с наличието на няколко допълнителни знака. Сред тях, разбира се, беше дива, която се появява навсякъде, с изключение на първия барабан. Въпреки че не образува независими атаки, той все пак допринася за по-чести комбинации от награди поради своята универсалност.

Скатер – елемент, който играе на разсейване и носи комбинации, независимо от позицията му на барабаните.

Бонус онлайн слотове

Игралния софтуер Clash of Queens има ниво на бонус за история. За да го активирате, е необходимо две кралици – бяла и червена – да паднат върху двете крайни макари едновременно. Щом това се случи, започва битката, в която потребителят остава безразличен. Победата на всяка от кралиците се характеризира с активиране на индивидуални бонуси.

Те могат да бъдат безплатни завъртания, безплатни завъртания с допълнителни функции или мини ниво с избор на различни елементи. Това ниво на бонус се провежда на няколко етапа. Следващият етап започва само когато кралицата, на която играчът поставя, печели.

Как се играе Clash of Queens. Стратегия на играта

Ярката триизмерна графика и оживената анимация не усложнява управлението на игровия процес. Той ще се проведе според традиционните правила. За това се използват пет барабана и петнадесет знака на дисплея. Щом участникът зададе броя на лентите и направи залог, барабаните започват.

Можете да играете на произволен брой наградни линии, до 25. Геймърът може ръчно да започне ротацията или да избере режима на стартиране. Във втория случай ще се играе автоигра с 5, 10, 15 или 25 автоматични завъртания.

Ставките по линиите са неизменно равни. Общата норма може да бъде от един цент до 250 единици. Всяко спиране на барабаните може да бъде маркирано с появата на печеливши комбинации, така че участникът трябва да бъде особено внимателен в този момент.

Редовните знаци ще донесат печалби, когато на съседни барабани се появят няколко еднакви картини. Те трябва да започват от първата колона отляво надясно. Размерът на наградата се определя по класическата формула: комбинираният коефициент се умножава по линейния залог.

Характеристики на символите за награда на игралната машина

Всички символи за награда на игралния автомат могат да бъдат разделени в две категории. Първият включва символи, които носят не много големи изплащания. Те са представени от традиционните табели на карти в нетрадиционен дизайн. Сред тях са:

  • червената буква А е асо;
  • оранжев К е кралят;
  • златният Q е дама;
  • зелен I – крик;
  • лилави девет;
  • число десет е синьо.

Появявайки се на барабаните, те са в състояние да увеличат размера на наградата с 0,1-2,5 залози. Но героите, изобразяващи ярките герои от приказна история, са по-платени. На екрана играчът може да срещне такива щедри герои:

Хъмпти Dumpty. В историята това е яйце, купено от Алиса, което се превърна в забавен герой. Този забавен малък мъж, облечен в син костюм и същата горната шапка, има сладко изражение и дава добри награди;

тлъсти близнаци Труляля и Траляля. Въпреки че са облечени в тоалети с различни цветове, те са обединени от хитра усмивка и желание да объркат играча. Въпреки цялата хитрост, те все още са щедри и ще донесат голям множител на геймърите;

Червената кралица е един от ключовите хора. Тази самоуверена млада дама с бледа кожа и червени устни. Облечена в червено, тя излъчва увереност и желание да се бори с цялата си външност. Но в същото време той успява да награди играчите с ценни награди за техните усилия;

Бялата кралица. Тази мадам в бяло по никакъв начин не отстъпва на съперницата си както в желанието си да се бие, така и в своята щедрост към играчите.

Игра специални герои

Допълнителните функции са надарени със символи Wild и Scatter. Първият е изобразен под формата на старо огледало със съответния надпис. Той може да замени със себе си всички игрови елементи, с изключение на разсейване. Появява се само на втората, третата, четвъртата и петата барабани. Плащанията с негово участие се удвояват.

Скатер – символ, представен под формата на логото “Сблъсък на кралици”. Той играе на случаен принцип. Тоест, плаща се независимо от позицията им на барабаните.

Бонус слот игри

В слота има бонус история игра “Битката на кралиците”. Започва, когато героините се появяват на първата и петата макари. Задачата на играча е да заложи на един от тях. Щом той направи това, ще започне битка, в която той ще бъде безразличен наблюдател. Резултатът от битката зависи от това, коя от кралиците е избрал геймърът и кой е спечелил. Това определя подходящите награди:

  • пакет от осем безплатни завъртания ще отиде на потребителя за успешен избор на червения владетел. В противен случай го чакат 4 безплатни завъртания. По време на безплатните завъртания Бялата кралица превръща всички знаци на барабани № 1, № 2, № 4 в „диви“;
  • победата на Бялата кралица отваря бонусна игра. На екрана ще се появят шахматна дъска и парчета. Избирайки ги, играчът ще получи фиксирани награди. Бонусните победи се удвояват, ако тази героиня спечели предварителната битка. Кръгът ще приключи, когато се появи знакът Pick Up.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment