Christmas Eve

Коледната нощ е такова време, когато наистина искате да повярвате в магията и да се насладите на някаква невидима магия на случващото се.

Бъдни вечер винаги предизвиква топли, семейни спомени, защото точно по това време роднините и приятелите могат да се съберат като цяла компания, да говорят за живота, да пият горещ чай до камината и да си дават взаимно подаръци.

Не е изненадващо, че са направени толкова много интересни филми за Коледа, измислят се приказки и се рисуват карикатури.

Описание на предмета на машината

Сега тази тема се появи в света на хазартните забавления, защото тя е наистина универсална и може да се хареса от повечето играчи. Списъкът с тези няколко коледни видео слота, които съществуват в момента, бе решен да бъде попълнен от компанията Playson, която наскоро пусна собствената си слот машина за Бъдни вечер.

Играта ще ви разкаже за най-вълшебната нощ в годината, когато има голям шанс да срещнете истински Дядо Коледа и да получите своя подарък. Играта излезе много атмосферна и достойна за внимание на всеки потребител.

Има всички необходими компоненти, за да се насладите истински на развлекателния процес, да получите много удоволствие и наградни плащания.

Удобства

В историята на Бъдни вечер няма редове и вместо тях са осигурени 1024 предварително определени вариации на награди. Цялостният графичен стил и конфигурация на интерфейса е много кратък с цялото разнообразие и реализъм на визуалните детайли.

Дъното на екрана е чисто функционално, защото това е обикновен контролен панел. Визуалната гама се допълва от отличен саундтрак, осигуряващ празнично настроение на всеки играч.

Всички герои са във формата на коледни снимки. Дори обичайните карти за игра са декорирани по празничен начин. За всички символи в игралната машина на Бъдни вечер има индивидуални коефициенти за генериране на изплащания. Някои герои, като диви и разпръснати, се отличават с разширена функционалност.

Така че, wild може не само да допълва комбинации, но и да предоставя на потребителя многократни повторни завъртания за комбинации с негово участие. Разсеянието ще отвори безплатни завъртания, в момента на който потребителите могат да очакват цяла чанта с подаръци за Нова година.

Символът с чанта също е допълнителна дива, която благодарение на своята универсалност ще допълва комбинации и ще активира приятни бонуси. Сред тези подаръци ще бъдат най-различни фактори, чийто размер достига x5. Дългите безплатни завъртания зависят от броя на разсейванията и могат да достигнат 10 до 20 повторения.

Всички печалби, получени по време на стандартния режим на забавление или безплатни завъртания, ще бъдат прехвърлени в баланса на потребителя, състоянието на което се показва на главния екран на видео слота на Бъдни вечер.

Символи

  • screenshot_4 Джуниър символи на видео слот: елементи на картички, украсени с изображения на бисквити бисквитки. Основни снимки: Коледни елхи, коледни украси, подаръци – попълнете акаунта на играча с до 2000 монети. Тези изображения могат да се появят на барабана като дълга лента. Символът на наградата на новите 3: диви, разпръснати и Gift Wild.
  • Wild. Красива кутия с коледен подарък е избрана като див символ. Задачите на дивата природа включват: формирането на техните печеливши комбинации, заместване на липсващите елементи и стартиране на резина по време на бонус играта.
  • Точкова. В ролята на скатъра е образът на Дядо Коледа. Дядо Коледа може да се появи на всеки барабан на всяка макара и се плаща независимо от местоположението му. 3 Дядо Коледа ще стартира серия от безплатни завъртания.
  • Подарък див. Този символ на наградата се появява на барабаните само по време на бонус игри.
  • Той изпълнява диви функции и замества всяка картина.

Описание на играта

Всички настройки в слот машината за Бъдни вечер са много прости и се извършват благодарение на бутоните на контролния панел. Тъй като тук няма редове, играчът може да коригира залога само с клавиша за залог. Предлагат се и два режима на въртене на барабаните: ръчен и автоматичен.

В момента на активиране на втория режим, играчът трябва да укаже броя повторения на превъртане за удобство, след което – отпуснете се и се насладете на процеса. В слот машината за Бъдни вечер има смола, която се стартира, когато дивата е активна. Когато див символ участва в комбинация, той замръзва в позицията си и започва отново да превърта безплатно.

Безплатните завъртания могат да се повтарят от 10 до 20 пъти и в техния момент бонус символът влиза в сила. Той е фиксиран върху всяка клетка от трите средни барабана и остава там до края на безплатните завъртания.

По този начин играчът има допълнителни възможности, за да разбие големия джакпот и да не похарчи нито стотинка. Също така в процеса на безплатни завъртания се активира специална скала на коефициентите, при която факторите могат да достигнат до x5.

Напредъкът на такъв множител се постига, когато комбинациите от награди вървят една по една. Колкото повече победи следват непрекъснато, толкова по-голям става множителят. Всички награди от наградните завъртания се сумират след приключването им и след това се кредитират в общия потребителски акаунт.

Описание на машината Резюме

Игралния софтуер Christmas Eve е истинско въплъщение на Коледа в света на хазартните забавления. Великолепните визуални и звукови ефекти осигуряват реалистична атмосфера.

Оригиналните бонуси и мултипликатори ще бъдат приятно допълнение към основния развлекателен процес, а щедрите коефициенти на изплащане ще гарантират, че балансът на играча винаги е в черно.

Игралния софтуер Christmas Eve е игра, достойна за вниманието на всички любители на висококачествените слот машини.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment