Christmas Charm

Коледната приказка вече е на разположение 365 дни в годината, защото Booongo създаде слот машина за Коледа Charm. Заложете на 20 фиксирани линии, за да спечелите до 60 000 монети. Има и безплатни завъртания и функцията „Изтриване на символите“.

Благодарение на всички тези бонуси вероятността да получите повече наградни монети се увеличава няколко пъти. Но процентът на възвръщаемост (RTP) в този слот не е най-високият. Тя е равна на 95,1%. Допълнителна информация за играта.

Символи и награди

 • Ще имате малък избор на залози. На играча се предлагат залози от 0,20 до 100 монети на едно завъртане. Сега предлагаме да видим на какви плащания се дължат, ако поставите максималния брой монети.
 • Топка с къща замества всеки от символите и се появява на всички намотки, с изключение на първата. Но дивият символ не е в състояние да замени Дядо Коледа.
 • Дядо Коледа пуска безплатни завъртания. Плащанията не дават.
 • Ангел ще върне 250, 750 и 3000 монети.
 • Снежният човек ще даде 125, 375 или 1250 монети.
 • Елен предлага печалби в размер на 75, 150 и 1000 монети.
 • Коледните топки ще плащат 50, 100 и 500 монети.
 • Камбаните дават монети от 35, 75 и 375.
 • Свещите ще раздават само 25, 50 и 250 монети.

Функция за премахване на символи

Таблица с изплащанията Всеки път, когато се получи печеливша комбинация, се стартира опцията за бонус. Символите, които са дали наградата, ще изчезнат. На тяхно място ще попаднат нови символи. За нови комбинации ще получите допълнителни печалби.

Има и друг вариант. С последователното изчезване на знаците се активира допълнителен множител за победа – до x8. Максималното съотношение вече е налично при третото поредно изтриване на символи.

Безплатни завъртания

Съберете три, четири или пет Дядо Коледа и пуснете 10, 15 и 20 безплатни завъртания. По време на бонус игрите е валидна опцията „Изтриване на символите“. Но тук има допълнителни фактори, които да спечелите от тази функция ще бъдат удвоени.

В резултат на това, с третото поредно изчезване на героите, печалбите ви ще бъдат умножени по x16. Пускането на допълнителни безплатни завъртания няма да работи.

Характеристики на

 • Процент печалба (RTP) – 95,1%.
 • Редове за плащане – 20 фиксирани.
 • Обхватът на наличните спингови залози е 0,20-100 монети.
 • Най-голямата печалба на въртене е 60 000 монети.
 • Бонуси – функцията “Изтриване на знаци” и безплатни завъртания.

СПЕЦИАЛНИ СИМВОЛИ

На барабаните на слот Коледа Charm има специални символи, които включват:

– див символ. Това е изображение на зимна къща в коледна топка. Той може да замени всяко изображение на барабаните, с изключение на символа на разсейване. Дивият символ не събира собствените си вериги, тъй като се появява само на втората, третата, четвъртата и петата барабани.

– Скатер символ. Това е портрет на Дядо Коледа. Ако на барабаните се появят 3 до 5 символа, играчите могат да получат безплатни завъртания.

ФРИЗПИНИ В КОЛЕДНА ХАРМА СЛОТНА МАШИНА

Когато символите на разсейване се появяват на барабаните, играчите получават определено количество безплатни завъртания. По време на изпълнението на безплатни завъртания играчите могат да увеличат печалбите си, като активират допълнителни мултипликатори.

Скатер – символите не отпадат отново по време на безплатни завъртания, което означава, че безплатните завъртания не се повтарят.

За да започнете следващата серия завъртания, използвайки безплатни завъртания, играчите ще трябва да преминат към нормален режим на игра с залози на реални пари. Безплатните завъртания се извършват автоматично.

В слота за Коледен чар няма рисковани кръгли и специални наградни игри, но наличието на други допълнителни опции превръща видео слота в най-незабравимото приключение с участието на луксозен Дядо Коледа и натрупването на допълнителни подаръци!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment