Chibeasties

Игралния пазар е представен от огромен брой тематични видео слотове. Но, като правило, производителите се опитват да открият определена тема в играта си. Екипът на Yggdrasil реши да отиде в обратната посока и комбинира два привидно напълно несъвместими мотива в своята безплатна машина за игри Chibeasties: гора и извънземни.

Мнозина могат да бъдат озадачени от такъв тандем, но видео слотът се оказа наистина интересен и достоен за внимание. Играта ще бъде идеална за тези, които са уморени от обикновени и предсказуеми сцени.

БЕЗПЛАТНИ АВТОМАТИЧНИ ИГРИ

Визуалното представяне на представената слот машина Chibeasties, честно казано, аматьор. Той е доминиран от много ярки цветове, които наистина могат да предизвикат връзка с извънземния живот. Стилът на графиката в този случай е по-скоро като детско оцветяване. Въпреки това, такъв ярък фон не вреди на ефективността на развлекателния процес.

Игралното поле на Aliens заема около 90% от пространството на основния екран. Той има стандартна структура от 5 барабана, а линейният индикатор спира на стойност 20. Линиите не подлежат на контрол от потребителя, което показва тяхната фиксирана позиция по време на цялото действие на играта.

За да конфигурирате тези или други параметри, разработчиците са поставили специален панел на главния екран. Можете да го намерите на дъното под игралното поле, защото тук се събират всички бутони и броячи на основните настройки. Също така, играта предоставя специална табела с индивидуални коефициенти на активната символика. Запознаване с такъв знак се препоръчва за всеки играч.

БОНУСНА ИГРА АВТОМАТИЧНИ ЧИБЕСТИ

Между другото, самите герои са украсени много, много оригинални. Те ще приличат на различни извънземни и много странни растения. Такова представяне е много подходящо, разкрива идеята на автора и възвисяването му. За всеки знак, който е способен да формира определени комбинации, се предоставят неговите собствени коефициенти на плащане.

Задачата на тези коефициенти е проста: да се формира награда чрез умножаване по текущия курс. Дивият символ е елемент, който не може да формира атаките си, но се вписва идеално във всички други комбинации. Скатер е друг символ, който сам по себе си не носи печалби. Въпреки това, разпръскването ще започне от 10 до 40 безплатни завъртания при определени условия.

Чипът на такива завъртания е, че залогът в момента не се прави от играча, а от развлекателен център. Следователно безплатните завъртания са най-печеливш бонус в цялата игра. Преди началото на безплатните завъртания, символът на бонуса се определя произволно от игралната машина.

Предимството на такъв бонус символ е, че той се разширява до пълната барабанна лента, заемайки всички 3 клетки. Подобен бонус ще направи още по-атрактивна и доходната ротация, предоставяйки много възможности за големи награди. Рисковите игри в слота за чужденци, абсолютно, както и допълнително ниво, не са предоставени.

Фантазията на момчетата за развитие на Yggdrasil преживява все повече и повече. Потвърждение за това е слот машина на Chibeasties, за неразбираеми същества, които са избрали зелената гора като своя резиденция. Какво се случи след това можете да разберете, като се опитате да играете демо на този слот машина безплатно без регистрация.

Нашият сайт предоставя такава възможност и Yggdrasil обещава 96.2% възвръщаемост на направените залози. Научете повече за скритите параметри на слота и извикването на теста.

Опции и настройки на слота за скрити очила

 • Честота на слот машината за честота е статистически на всеки 179 завъртания (0.56%).
 • Вероятността за удар (всяка победа) е 30.62%.
 • Разпределението на печалбите – 65% в основната игра и 35% в бонуса.
 • Максималната печалба по време на тестовете е 124x.
 • Средната бонус победа е 61x.
 • Волатилност – 5.79 от 20 (средно).
 • Дължината на цикъла е средна.
 • Рейтингът на слот машината за залог е 6.02 от 10.
 • Процентът на спечелване (RTP) от 96,2% ви позволява да получите положително очакване за победа.

Описание на слот машина

Безплатни завъртания Очевидно при избора на герои за слот машина Chibeasties мненията на разработчиците бяха разделени. Една половина искаше да види извънземните на екрана, а втората местна жителка от някакво племе мумбо-джъмбо.

Но приятелският екип не се караше и странни същества се появяваха на барабаните – обитателите на горите в дрехите на местните жители, а с очите на извънземни чужденци.

Независимо дали ще играете безплатно видео демо на този видео слот, без да регистрирате или рискувате реални залози, 20 линии винаги ще бъдат включени в полето и по време на безплатните завъртания можете да преброите до 40 безплатни завъртания.

Технически спецификации

 • Производителят на тази игрална машина – компанията Yggdrasil
 • Броят на барабаните – 5
 • Броят на игралните линии – 20 (постоянно активни)
 • Линия залог – от $ 0.01 до $ 2
 • Диапазонът на размера на залозите – от $ 0.20 до $ 40
 • Максималната печалба за комбинация от символи – x750 (Brown Alien)
 • Див символ – да (кристал с корен)
 • Скатер – да (дървен идол, отговорен за безплатните завъртания)
 • Бонус завъртания – да (до 40 безплатни завъртания със специални функции)
 • Очакваният процент на изплащане (RTP) в слота е 96.2%

Символи и плащания

 • Спечелване Неразбираеми растения, въпреки че не са известни на съвременната наука, те все още успешно плащат от 4 до 80 монети.
 • Четири чужди извънземни, извършващи ритуален танц, също ще ви платят 10 – 750 монети.
 • Кристал с корен е див. Въпреки необичайния си външен вид, той изпълнява стандартни функции – заместването на всички снимки, с изключение на Scatter.
 • Скатер – дървен идол с надпис безплатни завъртания. Три от тези символи започват безплатни завъртания.

Безплатни завъртания

Отивате на носа на идола, можете да получите 10, 20 или 40 безплатни завъртания. Броят на бонус завъртанията ще определи броя на разпръснатите символи – 3, 4 или 5. Преди началото на безплатните завъртания ще се случи някакво мистериозно действие и един от символите ще бъде избран като разширяващ се.

Появявайки се на екрана, той ще заема целия барабан, който може да увеличи печалбите ви с порядък.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment