Champions Goal

Игралната машина Champions Goal, подобно на електрическата машина Electric Sam, е създадена от известната производствена компания ELK. Слотовете от този доставчик се отличават с качеството и забавния характер на техните теми за лицензирани онлайн казина и оценките на най-добрите онлайн казина.

Игралния автомат Champions Goal е направен в спортната тема, посветена на играта на милиони – футбола. В тази игра потребителите могат не само да се забавляват, но и да се насладят и да изпитат атмосферата, която преобладава на стадиона по време на истински футболен мач.

Описание на дизайна на машината

Външните характеристики на игралните автомати да играят безплатно, без да се регистрират 777 Champions Goal могат да впечатлят дори и най-сложните потребители. Заедно с игралната машина Bicicleta притежава най-модерната графика във футболната тема. Графиката в играта е много висококачествена.

Символите в хода на играта играят една от основните роли. В играта на геймърите ще бъдат предложени 14 различни героя, включително фенове, футболисти, рефери, топка, златна чаша, брой играчи, полицай и други не по-малко забавни и полезни герои.

Музикалният съпровод в играта е избран на професионално ниво, което ще позволи на играчите да се потопят в атмосферата на играта без никакви проблеми и да преживеят всеки епизод от сюжета на играта заедно с главните герои.

Фонът на играта, на който ще се въртят барабаните на играта, е представен под формата на стадион, изцяло изпълнен с фенове. Интерфейсът на слота е малко по-различен от съвременните слотове, тъй като тук се предлагат само 3 от бутоните на основния екран, като в долната част на дисплея ще бъдат показани потребителският баланс и текущата скорост.

На играчите в машината ще бъдат налични стандартни потребителски настройки. Като цяло дизайнът е доста атрактивен, интерфейсът е интуитивно прост и ясен, повечето геймъри ще могат да контролират процеса на игра на интуитивно ниво. Първото впечатление, което машината оставя е добро.

Скрити параметри и настройки на слота

 • Честотата на появата на безплатни игри е статистически на всеки 185 завъртания (0,54%).
 • Разпределение на печалбите – 60% в основната игра и 40% в бонуса.
 • Максималната печалба по време на тестовете е 690x.
 • Средната печалба за бонус е 51x.
 • Нестабилността е 11,15 от 20 (средно до високо).
 • Продължителността на цикъла е от средна до дълга.
 • Класацията на слот машина за залог е 2,25 от 10.
 • Печалбата (RTP) от 95,7% не позволява положително очакване за печалба.

Бонуси

Безплатни завъртания Основната и най-важна характеристика на тази машина е, че печелившите комбинации се формират отляво надясно и обратно, но по нестандартен начин. Символите на син цвят се изплащат при създаване на непрекъсната верига, като се започне от левия ръб, но картините в червено – от дясната страна.

Символът Champions Goal Wild замества всички изображения в играта, с изключение на бонусните.

Опцията Free Kick се активира с помощта на бонус символа Soccer Ball, който падна на първата и петата барабана. Той се крие във факта, че този символ ще лети по хоризонтална линия, превръщайки снимките в тези клетки в други. Ако се формира печеливша комбинация, изплащането се умножава по x5.

Символът на рефера е отговорен за функцията Sticky Corner. Той започва едно свободно завъртане с фиксирани диви символи, които са разположени в ъглите на игралното поле.

Когато запълвате първата, втората и третата барабани със сини символи или третата, четвъртата и петата барабани с червени снимки, стартира функцията Cascading Tifo. Ще получите три безплатни завъртания, в които има три „замръзващи“ диви символа.

Derby Free Spins Bonus се активира, когато три барабана са запълнени с бонус символ – Златната купа. Ще намерите само 6 безплатни игри, но с всички опции за награда. Всяко разсейване ще даде друга ротация.

Моля, обърнете внимание, че в таблицата на изплащанията има три стратегии за залагане.

Можете да използвате всеки от тях или да разработите свой собствен.

Символи и награди в слота на Champions Goal

 • Игрална машина Champions Goal За символи 8 и 9 се прилагат равни плащания от 50, 100 и 500 монети, когато се играе на най-високия залог.
 • Символи 10 и 11 ще върнат от 80 до 500 монети по сметката.
 • Мажоретките предлагат да ударят джакпота от 100, 200 и 500 монети. И играчите от 120 до 500.
 • Футболист с вратар ще бъде представен с 200 до 800 монети.
 • Ръката с факла предлага награда от 250-1000 монети.

Характеристики на

 • Спечелете препоръки: опитайте се да играете, като използвате стратегиите, които са налични в слота, и не се увличайте с високи залози.
 • Нестабилността е средна. Голям брой опции за бонус повлияха на честотата на печелившите комбинации. Плащанията се издават често.
 • Максималната печалба е 200 000 монети.
 • Активни линии – 20.
 • Процентът на възвръщаемост е 95,7%.

Съвет: Използването на стратегия за залагане има положителен ефект върху резултата, който можете да получите. А именно, увеличава шансовете за победа.

Описание на машината Резюме

Игралната машина Champions Goal в елегантен футболен стил ще може да намери голям брой фенове не само сред феновете на хазарта, но и сред спортистите. Геймърът ще може да предложи на геймърите невероятен дизайн, не по-малко завладяващ сюжет за игра, редица бонус игри и отлично настроение за целия ден.

Слотът ще бъде особено интересен за играчи, свързани със спорт или потребители, които предпочитат висококачествени машини с забавна тема.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment