CashSplash 3 Reel

Някои прости игри чакат някой да се регистрира в този онлайн слот за 32Red казино. Това се нарича Cash Splash и то е от Microgaming. Има традиционни герои и доста прости игри. Но основната функция е прогресивен джакпот, който със сигурност ще предложи пари, за да озари деня ви.

Cash Splash е спорт с 5 линии с 3 барабана и 15 линии. Малко старият слот за Microgaming е познат дизайн с голям цветен символ, който използва цялото налично пространство на екрана, което не позволява използването на убедителен фон.

Разпръскване на парични знаци Символите с висока стойност са традиционни по природа и включват череши, барове и седем заедно с пари. Логото Кеш Сплаш е най-ценното от петте позиции с активна линия за плащане и струва 6000 пъти. 10, J, Q, K, A означават долната пределна стойност.

Символът Cash Splash също е див и замества нещо повече от разпръснато. Символът е голямо „разпространение“ и ние плащаме за 3 или повече зрителни полета.

Ще надувам диви пари. Завъртаме колелата, но получаваме страхотна цена, но тук бавно ще скочим в горната част на екрана. В тази игра ние печелим, печелейки пет символа на паричните салда на 15-та печеливша линия. Започнете от долния ляв ъгъл, преди да затворите долния десен ъгъл и зигзаг на барабана.

За да играете за големи пари, трябва да направите следното:

  • Включете всички платежни линии и се уверете, че можете да стигнете до списъка за плащане 15.
  • Играйте на екскурзия от £ 3,00 при максимално ниво на залог.
  • Тъй като залогът е определен на £ 0,20 на печеливша линия, единственият начин да промените залога е да увеличите или намалите печелившата линия.

Прогресивният джакпот е ясно очертан тук и спечели около 15 000 долара, когато играхме. Все още има много нисък RTP, особено 91,47%, което не мога да препоръчам много.

Cash Splash е истинска прогресивна джакпот игра, която привлича гласовете на играчите. Това е класически слот с 3 барабана с една линия на печалба, но скоростта на тази прогресивна игра всъщност заобиколи истински тест за нейната популярност.

Cash Splash има три барабана, една печеливша линия и диви символи, които също са бонус коефициент. Много символи, като все по-популярните Double Diamonds, могат да удвоят или дори да удвоят печалбите ви с диви символи.

Разбийте символа Cash Splash като част от печелившата комбинация и изплащанията ви ще се удвоят, вземете два от тези символи и изплащанията ви ще бъдат умножени по четири.

Разбира се, ако получите три символа Cash Splash с максимум $ 3, ще попаднете в друг растящ списък на победителите в джакпота. Cash Splash постоянно плаща джакпоти, вариращи от няколко хиляди до повече от $ 100 000.00.

Това е една от онези класически игри, които трябва да са в горната част на списъка с игрални слотове. Самият обем на джакпота Cash Splash предполага, че трябва да видите всички ловци на джакпот.

Клубни слот машини за всички играчи

Благодарение на успеха на прогресивния джакпот, Microgaming реши, че е необходимо да се пусне версията на 5-та барабана. Тази нова версия, която представлява клуба от игрални автомати, споделя същия джакпот като версията с 3 барабана. Самата игра е предназначена за феновете на петте барабана, тъй като ви дава достъп до един от най-оспорваните прогресивни джакпоти.

Тази версия е един от малкото слотове за Microgaming с 15 печеливши линии. Има 36 печеливши комбинации, както и диви и разпръснати символи, предназначени да допринесат за вашите победи.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment