Carnaval Cash

Пригответе се да станете свидетел на шоу, което никога не сте виждали, изпълнено с уникални артисти и други любопитни факти, които ще взривят ума ви и ще запълнят портфейла ви едновременно.

Carnival Cash е видео слот Habanero, вдъхновен от света на цирка и странни шоута, където артисти с необичайни способности се събират, за да изнесат и изненадат публиката. Тук разработчиците събраха много талантливи момчета и ако успеете да спечелите големи, ако знаехте как да извлечете полза от техните изключителни способности.

Прочетете пълния ни преглед на Carnival Cash и ще сте готови за единна по рода си игра, която крие повече от една изненада …

Когато завесите са отворени

Carnival Cash се придържа към темата на странно шоу и по този начин осигурява на играчите уникална и холистична игрална вселена.

Целият фон е покрит с тежка червена кадифена завеса. Артистите с нетърпение очакват началото на изложението, така че да могат да разгледат публиката си за първи път. Самите барабани са на преден план, под светлината на прожекторите и ярко осветени с ярки крушки наоколо.

Carnival Cash е наистина впечатляващ от самото начало. Вероятно нямате търпение да разберете какво се случва, когато завесите се отворят, така че нека да започнем работа в следващия раздел и да разгледаме играта.

Нека шоуто започне

Игра на карнавал кеш е доста прост бизнес. Не позволявайте много бутони в командния ред да ви притесняват, основният геймплей всъщност е доста класически.

Матрицата на играта включва 5 въртящи се барабана и 25 печеливши линии, на които можете да заложите парите си. На всяка барабана има достатъчно място за три позиции на символи, а кацането на няколко специфични комбинации от символи на активирани печеливши линии е ключът към спечелването на парични награди.

Възнаграждението ви ще зависи от символите, включени в комбинацията, и от размера на първоначалния ви залог. За да промените настройките на залога, проверете командната лента под барабаните и натиснете бутоните (+) и (-). Можете да коригирате размера на монетата, броя активирани печеливши линии и размера на вашия залог и съответно да конфигурирате следващия си ход.

Последното нещо, което имате, е обичайната комбинация от макс макс залагания за едновременно ол-ин и автоспин режим, за да активирате автопилот и залози за няколко завъртания подред.

Можете също да опитате да удвоите всичките си печалби, като играете допълнителна мини-игра на хазарт след всяка успешна ротация. Carnival Cash разполага и с произволен прогресивен джакпот, който можете да спечелите след всяко завъртане.

Запознайте се с изпълнителите

Таблицата за изплащане на Carnival Cash се състои от циркови артисти, които искат шоуто да се превърне в звезда в очите на публиката – и няколко допълнителни монети в джоба ви.

Най-често срещаните символи на барабаните са умна маймуна, силен човек и лъв. Не можете да спечелите повече от 100 монети с тези комбинации, но се опитайте да спечелите повече от една наведнъж и можете да компенсирате сравнително ниската им стойност.

Кон, брадата жена, цигански керван и цветни балони са най-ценните и най-редките икони в карнавалните пари. С максимална печалба от поне 1000 монети на 5 балона, подредени в линията за заплащане, ще получите наистина големи печалби. Не позволявайте тези символи да ви подминат незабелязано.

Спечелете публика

Последните 2 знака на макарите на Carnival Cash са специални и носят повече от парични награди за играчите, които имат късмета да ги намерят на екрана на играта.

Символът на слона е шегаджията в играта. Великолепно животно може да замени всеки от тези символи, за да ви помогне да спечелите допълнителни печалби на барабаните. Комбинациите от слонове също струват най-много в играта: максимум 2500 монети.

Ringmaster е символ на разсейване, за да се уверите, че шоуто протича гладко. 3 или повече ръководители, които кацат на всяка позиция на екрана, задействат супер въртене. Дивите слонове ще изглеждат сгънати, за да покрият всички барабани наведнъж и ще ви дадат малък тласък, за да сте сигурни, че всички коефициенти са на ваша страна, за да можете да спечелите голяма печалба.

Смешен карнавал

Карнавал Кеш е всичко за оригиналност и забавни герои на барабаните. Наличните награди са повече от прилични, а геймплейът ви позволява свободно да задавате залози.

Функциите за бонус обаче са малко ограничени. Superspin е приятно докосване, но класически бонус рунд от безплатни завъртания може да бъде по-ефективен.

Дизайнът на Carnaval Cash е ярък и модерен. Играчът влиза във виртуалния карнавал и се забавлява с останалите участници. Основният фон е многоцветен, украсен с пера от костюм на танцьори.

В горната част има името на слота, номерата на линиите са посочени отдясно и отляво на барабаните. В долната част е удобен контролен панел. Бутоните са лилави. Има анимация и, както се досещате, те са базирани на развлечения, танци, цветни костюми и музикални инструменти.

Звуковият дизайн е празничен, ветровит и забавен. Контролният панел е прост. Дори ако сте начинаещ и решите да играете игрални автомати за първи път, лесно ще разберете бутоните. Има информационна таблица, избор на линии и избор на тарифи. Можете също така веднага да поставите max и да използвате бутона на слот машината.

И, разбира се, обичайният бутон за стартиране е на ваше разположение. Дизайнът на Carnaval Cash е много красив, благодарение на наличието на много детайли (графични и звукови), които позволяват да присъстват, дори и практически, на карнавала в Бразилия.

Интерфейсът е ясен. По принцип всички бижута хармонично се комбинират и създават необходимия цвят. Описание на игровия процес Carnaval Cash Подготовката за игровия процес често започва с въведение в контролния панел на машината, както и с теоретична информация за слота.

Първо, потребителят трябва да използва бутона на менюто и да отвори раздел с информация за играта. На първата страница играчът ще вижда слайдовете на скатерите, на втората страница ще може да прегледа таблицата с изплащанията, която показва бъдещите награди в случай на успешна игра.

След като се запознае с теоретичните данни, играчът трябва да започне да определя подходящия курс за бъдещата игра. И така, това действие се извършва с помощта на бутона и линиите. Можете да запазите офертата или маркировката на линията с помощта на бутона за настройка. Общо в играта са разрешени 100 активни линии, но играчът, разбира се, може да играе на по-малко редове. В слота 5 (4) макари.

Но трябва да знаете, че с по-широко използване на линии в играта и максимален залог на всяка от тях, печалбата ще се формира много по-бързо, а печалбата за нея ще бъде доста голяма. Ако спешно трябва да се заредите с добри емоции, не губете време, а започнете Carnaval Cash. Наличието на добавки прави играта по-изгодна за играча, тъй като шансовете за печалба се увеличават.

Въпреки това, няма толкова много добавки, те не пренасищат играта, което прави времето за игра удобно. Отидете на карнавала сега. Без регистрация и изтегляния – всичко е съвсем просто.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment