Cai Shen’s Fortune

Игралния апарат Cai Shen’s Fortune предлага на участниците в залагането множество възможности за спечелване на печалби под надзора на Бог на богатството. Характеристиките на слота комбинират стандартни изплащания по линии и безплатни пакети на завъртания, които се различават по броя на кръговете и стойностите на функцията на множителя.

Визуално слот машина Cai Shen’s Fortune не се откроява спрямо други слотове с ориенталска тематика на доставчика на игри Genesis, с изключение на това, че в колекцията от символи се появи нова атрибутика, която заедно с наименованията на картите носи плащания в брой за комбинации от същите символи по линиите.

Има още по-малко специални предмети и всички те са ограничени до два йероглифа – Wild и Scatter.

Преди да залагат на слот машина на Cai Shen’s Fortune, потребителите трябва да изберат оптималния размер на паричната единица, като анализират показатели за възвръщаемост на дълги разстояния. Вероятността за големи печалби се определя от нивото на нестабилност, данните от които са представени в специален блок на страницата за преглед.

ЛУКОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Наградната функционалност на игралната машина Cai Shen’s Fortune е ограничена до множители, които умножават наградите за безплатни завъртания в различна степен. Потребителят избира диапазона на умножителите, но вече в следващите тегления на Безплатни завъртания те действат произволно и се изключват напълно след приключване на бонуса.

БОНУСНИ РЕЖИМИ

Бонусът на игралната машина Cai Shen’s Fortune се състои от две части, които предполагат избора на безплатен пакет завъртания и самия теглене. За да отворите първия етап, трябва да съберете комбинация от 3, 4 или 5 Scatter във всяка клетка на слота, за която също се начислява гарантирана награда до x500. Самите безплатни завъртания включват следните опции:

 • 5 FS – x10, x15, x30;
 • 8 FS – x8, x10, x15;
 • 10 FS – x5, x8, x10;
 • 15 FS – x3, x5, x8;
 • 20 FS – x2, x3, x5.

Символи

Gold Bar – Тази икона е благословена от Tsai Shen, така че можете да я използвате, за да завършите печелившите линии. Златната лента действа като заместител на всички останали изображения в казино слота на Кай Шен Fortune, с изключение на героя.

Йероглиф – тази щастлива значка може да активира бонусната функция. След като играете 3 или повече щастливи героя, ще бъдете помолени да изберете един от 5те безплатни завъртания. Всеки набор от безплатни завъртания се предлага със собствен набор от умножители. По време на бонусната игра множителите от съответния набор ще бъдат приложени на случаен принцип към печалбите.

На първо място, това са често икони за игра на карти. Така ще видите розово 9, жълто 10, лилаво J, зелено Q, синьо K и оранжево А. Заедно те съставят най-малко платените стандартни символи на слота.

След това се появява иконата на червени пликове, в която обикновено има пари. Пет от тях в печелившата линия за залагания ще ви възнаградят 250 пъти повече от вашия залог. След това се появява нефритовата зелена висулка като друг символ.

Ще видите и иконата на кой шаран. А самият Kaishen също ще бъде показан като икона, предоставяйки на слота най-високо платената стандартна добавка.

Бонуси

Показването на три или повече символа на разсейване ще отвори функцията за безплатни завъртания в Cai Shen. Преди това да започне, трябва да изберете една от петте безплатни опции за превъртане. Всеки от тях има определен брой безплатни завъртания и набор от диви фактори. Тези опции съществуват в следните форми:

 • Пет безплатни завъртания с диви фактори 10, 15 или 30 пъти.
 • Осем безплатни завъртания с диви фактори, умножени по осем, 10 или 15.
 • 10 безплатни завъртания с диви умножители, умножени по пет, осем или 10.
 • 15 безплатни завъртания с диви фактори три, пет или осем пъти.
 • 20 безплатни завъртания с диви умножители на всеки две, три или пет.
 • Три или повече разпръснати символа, които се появяват по време на този кръг, отново активират безплатните завъртания. Това ви дава същата сума, която сте избрали първоначално.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment