Boom Squad

Светът на комиксите е невероятен! Комиксите все още забавляват милиони хора по целия свят и те вдъхновяват създаването на множество филми и игри. Ако обичате да четете комикси, тогава със сигурност ще се радвате да играете следващия онлайн слот, който сме подготвили за вас, момчета!

Boom Squad е видео слот с 5 барабана 50 линии, осигурен от Genesis Gaming, който има фантастична тема. На фона на макарите има няколко сгради и всеки детайл е свързан с тема, която допринася за облика на слота за комикси. Символите му се състоят от класически знаци на карти, злодей, три главни герои, бомба и устройство, наречено Destructo Slime-Ray.

Ако искате да играете онлайн слотове за истински пари, тогава определено трябва да опитате The Boom Squad, тъй като видео слотът предлага някои много полезни специални функции, които ви позволяват да постигнете тези високи победи.

Boom Squad има Wild символ, който е тук, за да ви помогне да комбинирате печелившите си линии, тъй като той замества всички останали символи, освен Scatter, така че определено трябва да печелите по-често благодарение на този символ.

След като получите три, четири или пет символа на разсейване, представени от иконата Shattered Mucus Ray, ще получите 5, 8 или 12 безплатни завъртания. Преди да можете да въртите барабаните безплатно, трябва да изберете един от тримата герои, които ще станат Wild.

Всеки див символ, който се появи навсякъде на барабаните, е блокиран за останалите безплатни завъртания.

Готови ли сте за спечелване на големи? След това се подгответе за страхотно гейминг изживяване и опитайте The Boom Squad!

Потребителите на нашия ресурс могат да се присъединят към отбора на слот машина The Boom Squad точно на страницата за преглед, след като заредят демо режима. Този формат на онлайн слот е достъпен за всички абсолютно безплатно и без регистрация.

За да преминете към режим на игра с реални пари, трябва да изберете всеки сайт за онлайн казино на платформата Genesis Gaming и да направите депозит във валутата на вашия акаунт, която е удобна за вас.

Основни индикатори на онлайн слота

Игралното поле на слот машина Boom Squad се състои от 5 барабана и 4 реда символи, на които са представени 50 променливи линии. Възможността за избор на брой редове отваря широк спектър от залози от 0,01 до 25 валутни единици, които могат да донесат печалби, при условие че три или повече еднакви картини съвпадат на барабаните в посока отляво надясно.

Размерът на наградата се определя въз основа на стойността на участващите изображения с максимално умножение до x750.

Макс. Високи данни Коефициентът се допълва от отличен показател за теоретична възвръщаемост на общите депозити на ниво от 97.063% RTP.

Играйте слота за Boom Squad онлайн

Появата на онлайн слота The Boom Squad наподобява страниците на комиксите поради рисувани на ръка герои и характерни мелодии в приключенски стил на заден план. Процесът на игра се осъществява от бутоните на контролния панел, който включва също секциите за настройки, режима на автоматично игра и таблицата за заплащане.

Последната точка е особено важна за потребителите, тъй като тук е пълно описание на правилата, стойността на стойността на знаците и описание на режима на бонус.

Колекция на машинни изображения

В изображенията на онлайн слота The Boom Squad, потребителите ще срещнат защитниците на града в лицето на отряд супергерои, основния злодей и номинала на карти от девет до асо.

Основната функция на всички артикули се счита за участие във формирането на комбинации от награди в съответствие с последващо изплащане на печалби според индивидуалните стойности. Още малко внимание заслужава двойка специални герои Wild and Scatter, които получиха уникални способности от следния тип:

  • wild Wild – експлозивите са в състояние да заменят други снимки и да завършват / продължават печелившите комбинации по този начин. Като част от бонуса той получава допълнителна функционалност и ако участник събере ред заместители от 5 артикула, може да разчита на максималната награда.
  • разпръснете Scatter – бъчви с реактивна течност ще ви помогне да стартирате бонус режим Sticky Slime Free Spins, ако 3, 4 или 5 разхлабени паднат на игралното поле. Като допълнителна награда за линията на свободни участници се присъждат фиксирани награди до x50 общи залози.

Играй слот машина Boom Squad безплатно

Игралния софтуер Boom Squad получи единствената опция за безплатен бонус, но ако го разгледате по-подробно, това ще бъде достатъчно, за да спечелите големи суми от печалби.

Лепкави шпилки без завъртания

Бонусът се основаваше на пакет безплатни завъртания за 5, 8 и 12 кръга със скорост, предхождаща неговото стартиране.

Преди началото на активната фаза на тегленията, на участника ще бъде предложен избор на един от супергероите, който впоследствие ще се превърне в заместител на Extra Wild. Ако Extra Wild или редовно Wild падне на барабаните по време на безплатни завъртания, те ще останат „лепкави“ в своите клетки, изпълнявайки функцията Sticky Wild, докато бонусът приключи.

Данни

Наскоро Genesis Gaming обнови софтуерната платформа, а слотът The Boom Squad беше един от първите продукти в новата линия. След като проучихме машината, можем да кажем с увереност, че промените са се възползвали от разработчиците и потребителите със сигурност ще оценят удобството на променения контролен панел.

Друга важна характеристика на слота е бонусът, при който е представен висококачествен набор от наградни функции, благодарение на който участниците ще прекарат времето не само безразсъдно, но и печелившо.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment