Bloodlines

Доста често разработчиците създават хазарт в темите, посветени на вампирски кръвоспирачи. Веднага можете да си припомните легендарната слот машина Blade, която дълго време печели общественото признание на ТОП онлайн казина 2019.

Производителят Genesis Gaming също реши да бъде в крак, така че от своя страна пусна нов емулатор на слот машина безплатно, наречен Bloodlines. Основните герои в играта са вампири, които потребителите трябва да срещнат по време на играта.

Достатъчно интересният сюжет на играта, добрият дизайн и хубавите бонуси могат да донесат удоволствие на всички. И ако се нуждаете от слот машина за по-спокойна тема – слот машина Carnaval Cash ще ви бъде безплатен и без регистрация ще ви помогне да промените темата и да се отпуснете малко на празничния карнавал!

Bloodlines е слот със 100 линии от производителя Genesis Gaming, където участниците в търга ще бъдат героите на готическата история за вампири, тръгнали да търсят млада жена.

Очарователният сюжет на игралната машина се разкрива още повече, когато бонусният режим започва с пакети от безплатни завъртания, аниматори и свързване на диви.

Темата на слот машината Bloodlines определи характерния й вид и фонова музика. Друг атрибут на историята за вампирите е колекция от герои с изображения на различни сцени и ценности на карти. Важна роля за положителните резултати от залозите ще играят няколко допълнителни позиции:

  • Wild – използва се за заместване на други;
  • Скатер – пуска безплатни завъртания.
  • Избирайки стратегия за игралната машина Bloodlines, потребителите трябва да вземат предвид няколко важни показателя. Това включва процента на възвръщаемост на дълги разстояния, нивото на нестабилност и стойностите на таблицата за изплащане, които са показани в помощната секция на слота.

ЛУКОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Наборът от наградни функции на игралната машина Bloodlines принадлежи към режим Безплатни завъртания. Първият от тях е умножителите, които умножават спечелените печалби по x3. Стойността на умножителя остава непроменена, докато не бъдат завършени всички безплатни завъртания, включително повторно активиране.

СТЪКЛЕНО ДИЛЕ

Друго допълнение на безплатните завъртания са свързващите диви, които заместват единични заместители на клетките. По този начин потребителите имат шанс да запълнят цели барабани на слота и да формират по-печеливши комбинации.

БОНУСНИ РЕЖИМИ

Мултифункционалният бонус на игралната машина Bloodlines се отваря веднага щом 3, 4 или 5 свободни Scatter попаднат на полето, без да се вземат предвид графиците на линията. Тук участниците ще играят 15 FS с множители и Stacked Wild. Същите изисквания важат за рестарт, който може да се случи във всеки от кръговете.

Описание на играта

Завъртането на барабаните за игра трябва да се извърши с помощта на бутоните SPIN, AUTOPLAY, MAX BET. SPIN – единично въртене на барабани за игри, AUTOPLAY – автоматични завъртания, MAX BET – въртене на барабаните при максимални параметри на играта.

За да добавите печеливши комбинации, е необходимо да съберете от три еднакви картинки, разположени в една активна линия. Ако няколко комбинации попаднат на линията, се изплаща най-печелившата от тях.

За да спечелят джакпота, потребителите трябва да играят на максимални залози и в същото време да събират последователност от пет пиктограми, изобразяващи вампир с жертва. Всички плащания в играта се изплащат моментално. Auto игра Bloodlines може да предложи на играчите няколко бонуса под формата на специализирани символи.

Разпръснатият символ и дивата природа ще помогнат на играчите по-често да формират печеливши комбинации поради допълнителните функции, с които са надарени. Тематични бонус игри в играта не се предлагат, има само безплатни кръгове с безплатни завъртания.

Въпреки това, слот без допълнителен бонус и риск от игри е доста вълнуващ, печеливш и динамичен.

Описание на машината Резюме

Игралната машина Bloodlines не се счита само за популярна сред почитателите на вълнението, отличните й теми заедно с вълнуващ сюжет за игра правят останалите потребители доста интересни.

Щедрата бонусна система ще позволи на играчите да спечелят приятни награди. В резултат на това можем спокойно да кажем, че машината Bloodlines е достойна за времето и вниманието на потребителите, тъй като напълно се оправдава.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment