Birds on a wire desktop

Структурата на слота – птици от всички цветове и размери, гордо седнали на опасните високоволтови проводници. Основното в тази безплатна машина е, че когато погледнете цветните птици, настроението наистина се покачва.

Забавна анимация на машината “Птици на тел” със забавни герои и оригиналното решение на въртенето на барабаните е страхотно забавление не без добро за портфейла ви.

Свободната игрална машина Birds on a Wire предлага 5 барабана и 17 постоянни линии.

Игралното поле е яркото синьо на небето, на фона на което се опъват електрически проводници, които не съвпадат в конфигурацията с игралните линии. Размерът на залога не може да бъде по-малък от 0.01 и не повече от 100 кредита. Процесът на въртене на барабаните изглежда, меко казано, необичаен.

От началото на гърба всички птици летят от място на място, търсейки правилния. Това означава, че всяка клетка действа почти като отделен барабан. Комбинацията се счита за награда, когато 3 или повече еднакви символа са разположени по пътя на печелившата линия, започвайки от левия край – и непрекъснато. Плаща се само най-дългата верига на линията.

След начисляването на възнаграждение, чийто размер е равен на произведението от линейната скорост и съответния коефициент, печелившите птици са шокирани и изгорени, а снимките отгоре пристигат по лавинен начин.

В случай на образуване на нова печеливша комбинация започва да действа допълнителен фактор. Мащабът на такива фактори се намира вляво от игралното поле – те могат да достигнат стойности до X5. С всяка следваща успешна комбинация мултипликаторът расте.

УСТРОЙСТВО ЗА БОНУСНА ИГРА ПТИЦА НА ПРОВЕЖДАНЕ

Специални символи на игралната машина Birds on a Wire значително разнообразяват общия ход на играта. Дивият символ, изобразяващ странна черна птица, активно замества други елементи, допринасяйки за формирането на платени последователности. Той създава свои собствени комбинации от само 5 броя.

Бонусът, който показва картонена кутия с надничаща котка, отпадаща в размер най-малко 3 копия във всяка клетка на игралното поле, дава достъп до кръга от бонусни завъртания. 10 безплатни завъртания могат да бъдат просто щедро привличане. Първо, допълнителните фактори работят тук с други стойности – X4, X8, X12, X20.

И второ, всеки бонус символ, който се появява на игралното поле по време на безплатните завъртания, добавя още 2 безплатни завъртания. Общият брой безплатни завъртания не може да бъде повече от 34.

Редовните онлайн казина, които тестваха видео слотовете на повечето известни, както и не толкова големи производители, вероятно забелязаха слот машини от компанията Thunderkick.

Какви са те забележителни? На първо място, нетривиално изпълнение и различен интерфейс за управление от повечето модели. Представяме на Вашето внимание игралната машина Birds on a Wire, така че всеки да може лично да провери уменията на разработчиците на Thunderkick и да формира собствено мнение за решенията, които те предлагат.

Птиците бяха героите на видео слота, не, не на известните Angry Birds, а анимационните птици, рисувани с птици, гордо седяха на високоволтови проводници. Можете да играете демото на този слот безплатно, без да се регистрирате, дори не можете да презаредите страницата.

Отзоваване

Системата разпределя наградния фонд равномерно между бонус завъртанията и основната игра. Вероятността за получаване на бонусна комбинация с участието на бонус символи достига 0.76%. От 100 нормални завъртания 25-26 завъртания ще печелят награди. Но не се опитвайте да играете тук бонус пари. Давам ви само неутрални препоръки за играта за реални залози.

Скрити параметри и настройки на слота “Птици на жица”

 • Честотата на бонуса е статистически всеки 131 завъртания (0.76%).
 • Вероятността за удар (всяка победа) е 25.90%.
 • Разпределението на печалбите – 50% в основната игра и 50% в бонуса.
 • Максималната печалба при тестовете е 342x.
 • Средната бонус победа е 65x.
 • Волатилност – 11.94 от 20 (висока).
 • Дължината на цикъла е дълъг.
 • Рейтингът на слот машината е 3.58 от 10.
 • Печеливш процент (RTP) от 96% дава положително очакване за победа.

Описание на игралната машина

Безплатни завъртания След като изчакате изтеглянето на този видео слот, ще се озовете в карикатура за кукли – дизайнът на слота възпроизвежда една от детските картини, рисувани с акварели много точно. Синьо небе, няколко дървета и няколко жици, опънати между два стълба с високо напрежение. Започвайки да играете безплатна демо машина без регистрация, няма да видите обичайните барабани и въртящи се символи.

С всяка нова обратна картина картината се променя и птиците сякаш се обръщат към нов клон на жици. Очевидно птиците не знаеха, че жиците са опасно нещо, а някои от тях се превърнаха в печено, едва докосвайки краката на стоманените нишки.

Въпреки това, разработчиците са убедени, че няма да съжалявате за птиците, защото всяка птица, превърната в пепел, отдава място на нови елементи и с нарастващ множител. Визуално, игралното поле се прави според стандартната схема 5×3, въпреки че разработчиците представят Birds on a Wire като видео слот с 15 барабана, тъй като всяка позиция е независима.

Технически спецификации

 • Big winПроизводителят на тази игрална машина – компанията Thunderkick
 • Броят на барабаните – 15
 • Броят на линиите за игра – 17 (винаги активни)
 • Диапазонът на размера на залозите – от $ 0,10 до $ 100
 • Максимална печалба – h20000
 • Див символ – да
 • Скатер – да
 • Бонус завъртания – да
 • Очакваният процент на плащанията RTP в слота – 96%

Символи и плащания

PaytablePleases, че разработчиците не са маркирали високоволтови проводници с птици и игрални карти. По-младите символи на слота са Blue Bird с голям жълт клюн, Pink Bird с дълго тяло и кръгла като топка Yellow Bird. Когато играете с максимален залог, те ще ви платят от 10 до 300 монети.

Синият Птичен триъгълник, подобно на зелената птица, квадратната Птица и Кафявата птица, летящи в комбинация, ще зарадва играчите от 40, 50, 70, 80, 100, 150, 300, 400, 600, 800 и 1200 монети.

Дебелите черни птици са диви символи. Платени са само пет идентични артикула, но това плащане е много щедро и възлиза на 20 000 монети. Заместващ символ замества всеки елемент, освен специалните.

Птицата в пакета е бонус символ. Местоположението му няма значение. Три пакета за птици изпълнява безплатни завъртания.

Безплатни завъртания

Имате право на 10 безплатни завъртания, но ако символът на бонуса падне по време на безплатните завъртания, ще бъдете кредитирани с още 2 завъртания. Максималният брой безплатни завъртания е 34. И по време на безплатните завъртания има допълнителни фактори x4, x8, x12 и x20!

Бонус игра

В този слот машина няма тематичен бонус рунд. Но има една забележителна опция в играта, която може да бъде намерена в началото от златния знак за безкрайност, който се появява на екрана. Опцията се активира след края на безплатните завъртания и безплатните завъртания продължават, докато не свършат успешната комбинация.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment