Big Blox

Известно е, че съвременното общество е изградено на базата на различни древни цивилизации, които непрекъснато се развиват, позволявайки да се развие общото ниво на човечеството.

Можете да се запознаете с древните народи и техните култури с помощта на различни исторически справочници и учебници, но е много по-приятно да изследвате света по игрив начин. Именно за такива хора производителите на игрални автомати редовно разработват видео слотове, които описват исторически или културни теми.

Един от тези вълнуващи слотове е Big Blox от Yggdrasil Gaming, който предлага на всеки потребител да се премести в джунглата и да се запознае с културата на древните хора там.

Играчът ще изучи характеристиките на всеки камък, направен под формата на един вид тотем, който се почита от представители на тази цивилизация, както и ще получи бижутата, съхранявани в най-вътрешните кешове на древното село.

Описание на устройството

За максимално показване на темата на слота използва висококачествена и разнообразна графика. И така, играта се провежда на фона на зелената джунгла, където се намира мястото за молитви на една от древните цивилизации на света.

Въпреки сходството на темите, този слот се откроява на фона на класическата слот машина Aztec Gold, предимно с модерна графика. В допълнение към качеството на графиката, тя се характеризира с наличието на разнообразни анимации, с помощта на които играта става по-вълнуваща и запомняща се.

Трябва да се отбележат и музикалните ефекти, които допълват цялостния стил на слот машината.

Описание на играта

Простата игра в тази машина се изразява чрез специален контролен панел, който съдържа няколко бутона. Но без значение как изглежда играта във видео слота, обикновено, плейърът се препоръчва да се запознае с всички негови функции, преди да започне превъртането.

Ето защо, на първо място, всеки потребител трябва да отвори пълноценен слот, което е възможно след натискане на бутона +. На следващо място, играчът трябва да кликне върху бутона i, който отваря информационния раздел.

Първата страница на този раздел описва основната характеристика на видео слота – функцията The Big Block Feature. Това означава, че символите могат да бъдат събрани в определени групи, което помага да се създадат по-печеливши комбинации.

Например, зелен тотем може да падне в едно количество едновременно върху 4 съседни позиции на барабаните, което означава, че всяка от позициите показва точно посочения символ. Така потребителят автоматично увеличава шансовете за получаване на големи награди.

В допълнение, информационният раздел разказва на потребителя за характеристиките на единствения специален герой в играта – див.

Той е в състояние да замести героите, които липсват за създаване на комбинации и затова печалбите на играча са гарантирани по-често. Е, разбира се, разделът INFO включва таблица за изплащане, според която се извършва начисляване на печалби за различни печеливши комбинации.

Основни характеристики и интерфейс

Преди да започнат да събират страхотни печалби, потребителите отбелязват цветността на интерфейса. Мистериозна фонова музика, тематична анимация и внимателно начертани елементи – Онлайн слотът на Big Blox е обмислен до най-малките детайли.

Можете да зададете съответните параметри с помощта на клавишите на контролния панел. Комарджиите трябва да се запознаят с характеристиките на BigBlox още в самото начало, тъй като правилата на машината не могат да бъдат наречени класически. Информационният раздел, маркиран с буквата “I”, е разделен на две части.

Първият съдържа данни за функцията на The Big Block Feature. Той представлява способността на изображенията да се подреждат по определен начин, образувайки необичайни комбинации от награди, благодарение на разширяващия се символ.

Той се появява на екрана от всяка страна, образувайки блокове с размери от 2х2 до 5х3. Общо в играта са налични 243 комбинации с награди, което значително увеличава шансовете за печалба.

В допълнение към тази информация в таблицата можете да намерите стойностите на специални символи и коефициенти на изплащане за тях.

След завършване на запознаването с характеристиките на видео слота, потребителят може да започне да превърта барабаните, което е възможно с помощта на два бутона. Първият бутон се нарича SPIN и предполага, че той извършва еднократно превъртане.

Но също така в играта има възможност за стартиране на барабани в автоматичен режим с помощта на бутона AUTOPLAY. Щраквайки върху него, играчът ще трябва да избере най-подходящия брой непрекъснати завъртания за него и след това да активира барабаните, разчитайки на бързото и често съставяне на печеливши комбинации.

В заключение

Играй Покер Безплатно Big Block слот машина е популярен продукт на компанията Yggdrasil Gaming, тъй като предлага увлекателна история и разнообразен геймплей. Играчът ще пътува във времето и пространството, запознавайки се с най-невероятните древни цивилизации на света.

Също така, играчът често може да спечели, защото комбинациите в тази машина се формират бързо и често се основават на не активни линии, но много начини за създаване на печеливши комбинации, което е много важно за всеки потребител.

Освен това трябва да се отбележи, че има разнообразие от бутони, с помощта на които се осъществява просто управление на машината и потребителят може да се съсредоточи върху висококачествения геймплей.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment