Bier Fest

Производителят на хазарт Genesis Gaming е известен с уникалните си игрални автомати за безплатни игри и без регистрация за ТОП на най-добрите онлайн казина, използвайки най-забавните теми за игри, за които можете да се сетите.

За пореден път компанията зарадва играчите с новия слот Bier Fest, който ценителите на вкусната пенеста бира ще могат да оценят. Особена популярност получи немската бира, която се предлага на потребителите в многобройни сортове. Всяка есен немците организират мащабен празник, който за пореден път говори за специално отношение към хмела.

Играчите ще се потопят в атмосферата на празника и ще изпитат за себе си красотата на това събитие. Игралната машина Birds & Blooms, между другото, има много подобен интерфейс, въпреки че темата му е малко по-различна.

Описание на дизайна на машината

Дизайнът във всяка игра на късмет заема значително място, тъй като първите впечатления се формират в по-голяма степен поради появата на игралната машина. Играй слот машина Bier Fest ще предложи на играчите забавен стил, изработен с високо качество. Всички действия в играта ще се развият в подвижна количка с колела, която ще предложи на любителите на вълнението много бъчви с бира.

Гореспоменатите варели ще служат като клетки, които в резултат образуват пет барабанно поле за игра. Невероятната графика с тематична музика върви добре с вълнуващи анимирани ефекти. Структурата на слота е доста проста, но няма контролен панел на дисплея като такъв: тук на играчите се предлагат само два бутона от левия край и отдясно.

Вляво бутонът отваря меню, в което има редица бутони, а вдясно бутонът ви позволява да активирате въртенето на барабаните за игри.

Цялата информация, необходима за контрол, се предлага на играчите в долната част на прозореца на играта. Показва залога, баланса и последната печалба на потребителя. Простият и сбит дизайн позволява на играчите да се забавляват чудесно, почти без дори да се напрягат.

Описание на играта

Играенето на Bier Fest е много забавно и в същото време доста изгодно поради факта, че в допълнение към основния сюжет, на играчите се предлагат и редица допълнителни бонус оферти. Потребителите трябва да започнат играта, като посетят информационния раздел, който може да бъде отворен, като отидете в менюто и изберете раздел HELP.

Тъй като слотът използва 25 фиксирани печеливши линии наведнъж, играчите могат да зададат размера на залога само с BET. Можете да активирате играта с бутоните AUTO за автоматично завъртане на барабаните и бутона на игралното поле за едно завъртане. Комбинациите в машината се формират, както в другите съвременни видео слотове отляво надясно.

Играй слот машина Bier Fest е доста завладяващ и необичаен, тъй като едновременно с това може да предложи на потребителите още 6 специални символа, в допълнение към 10 обикновени. Допълнителните герои в играта помагат на геймърите по-често да формират печеливши последователности и да получават определени плащания за тях.

Бонуси за виртуална машина

В играта Bier Fest също има няколко вида бонус рундове. Безплатният режим, който се стартира от последователност от три разсейва, ще подтикне потребителите да изберат чаши за бира, което ще определи броя на безплатните завъртания и стойността на допълнителни фактори.

Когато се появи думата COLLECT, ще стартират допълнителни безплатни завъртания в размер на 4 броя. Максималният допустим коефициент, който може да изпадне само, е x15. В допълнение, играта Bier Fest има тематичен бонус режим, наречен WILD PIG RACING. Три малки прасета, които се появиха на три места, ще се движат по редовете на играта, оставяйки диви символи на произволни места.

Подобни състезания ще позволят на играчите да получат добра печалба. Като цяло геймплеят е много интензивен, което в голяма степен влияе положително на играта като цяло.

Мечтаете ли да посетите бирен фестивал? Тогава имате голям шанс да опитате най-добрите бири в слот машина Bier Fest. Галони от кехлибарена напитка и допълнителни награди очакват всички любители на хубавата бира. Играта има невероятна атмосфера и много други функции, с които трябва да се запознаете.

Едно от най-големите събития, посветено на популярната напитка, ще се разгърне на пет барабана с двадесет и пет реда. Представителите на най-добрите пивоварни в слота Bier Fest ще зарадват играчите с изключителен продукт и неподражаеми плащания за спечелване на различни състезания.

Bier Fest – слот машина с халба пенести награди

Визуалната част на играта е отвъд похвала – веднага след старта играчът ще бъде на истински бирен фестивал, където определено има какво да прави. Екранът за игра изглежда като чист поднос, в който собственикът предлага различни сортове бира на всички.

Този оригинален дизайн създава специална атмосфера в играта, благодарение на която играчите могат напълно да се насладят на празничния празник.

За разлика от другите онлайн слотове, слот машина Bier Fest изглежда доста нестандартно – макарите тук са представени под формата на не обикновени квадратни клетки, а дървени бъчви. Заедно с отличната анимация, такова дизайнерско решение изглежда много креативно и идеално съответства на темата.

Вероятно игралната машина Bier Fest има един от най-компактните геймърски панели, срещани някога във видео слотове. Основните бутони са разположени отстрани на екрана, единият от които стартира барабаните, а другият е отговорен за допълнителни функции, като например избор на залог. Не можете да изберете линии в играта, така че техният максимален брой винаги ще бъде включен.

Бира лакомства

В съответствие с темата на слота, символите в него изобразяват не само халби, пълни с бира, но и различни ястия, сервирани с тази напитка: осолени гевреци и баварски колбаси. Не без сервитьорки с криви форми, които като бира са истинско съкровище на фестивала. Те са едни от най-високо платените герои в играта.

Особено забавно да се играе в Bier Fest поради наличието на такива забележителни герои:

  • – емблемата на фестивала е див символ, който удвоява плащанията, замествайки не толкова печелившите изображения;
  • – халба с капак – символ на разсейване, който се появява на всички барабани, с изключение на първата и петата;
  • – буре с бира – допълнителен див символ, който се появява само на третата макара;

Въпреки факта, че цевта се разточва само на средния барабан, тя може да заеме всички клетки върху него, като по този начин носи повече печалби.

Допълнителни функции

Символът на прасето заслужава специално внимание, което ще донесе не само впечатляващи награди, но и ще развесели играчите. Прасчо не може да устои на жадуващия геврек, следователно, виждайки го, се втурна с глава през барабана. По време на такова състезание случаен символ може да се превърне в дива природа, така че отделете време да пуснете прасето в колбасите.

Друг специален символ е обичайната халба с бира, която може да се пие изключително на втората и четвъртата макара. Всеки път, когато се появи този символ, играчите ще могат да гледат как готино златно питие се налива от чаша. За любителите на бирата това ще бъде наистина омагьосващ спектакъл, който освен това ще ви зарадва с незабавни плащания.

Награди гръб

За да получите няколко безплатни порции бира и да увеличите печалбите си, трябва да изчакате, докато отпаднат поне три разсейвания. След това ще бъдете помолени да изберете няколко халби, стоящи на рафтовете, всяка от които ще добави няколко безплатни завъртания. Онези кръгове, за които не се присъждат безплатни завъртания, ще увеличат множителя на наградите.

Колкото повече символи се разпръснат на барабаните, толкова повече безплатни завъртания можете да получите. Максималният брой безплатни завъртания, които играчът може да получи, е 46. Тази перспектива е необичайно привлекателна, така че ако решите да играете онлайн в Bier Fest, слотът определено няма да ви разочарова.

Цялата бира на фестивала е безплатна

Тези играчи, които биха искали да опитат късмета си и да опитат отлична бира, могат да започнат Bier Fest на нашия уебсайт безплатно.

Слотът определено ще се хареса на всички фенове на игралните автомати, а възможността да играете онлайн безплатно ще ви позволи да се запознаете с играта по-подробно. След като играете в демонстрационния режим, никой не може да се сравни с вас по броя на пиената бира, за което ще получите главната награда.

Тъй като всеки има възможност да играе безплатно и без регистрация, това е и отлична причина да разработите различни стратегии за по-ефективна и печеливша игра. Можете да играете на слот машина както на сайта, така и да го изтеглите като приложение, с което можете да получите още по-голямо удоволствие от играта.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment