Bark In The Park

Когато погледнете Genesis Gaming, става ясно, че това е един от онези разработчици на софтуер за онлайн казино, които искате да успеете. Креативността на игрите на марката беше много добра, но посоката често оставяше много да се желае. Ако някога е имало игра, символизираща този хитов подход за създаване на игри, то това е „Bark in the Park“.

Въз основа на най-добрия приятел на човек, предпоставката „Лай в парка“ е достатъчно проста за разбиране. Но всъщност разбирането и наслаждаването на мисловния процес зад играта са две различни неща.

Като се има предвид тематичното забавление на животните, Bark in the Park вероятно е трябвало да бъде забавна игра с много чар, но както показват следните подробности за преглед, всъщност се оказва напълно различен от този, който е тук.

Жив кучешки живот

Това, което очакваме от игралните автомати днес, е въображението; нещо, което Кора практически няма в парка. Играта е базирана на разходка с куче, която, както можете да си представите, предизвиква толкова сън, колкото звучи.

Потребителският интерфейс дори няма реални спестявания грации, тъй като анимациите не са фокусирани и фона на играта е до голяма степен замъглена. Честно казано, тази игра е просто скучна с общия си външен вид и няма твърде много извинения за това.

Ако сте мислили, че нещата ще вървят по-добре на барабаните, бъдете готови да се чувствате разочаровани, тъй като нещата всъщност се влошават. Героите с ниска стойност са репродукции на обикновени герои, използвани в други игри на Genesis Gaming, докато кучетата, използвани за герои с висока стойност, изглежда, че предпочитат да правят нещо друго.

Скучно и неприятно в същото време, просто няма какво да кажем по темата „Лай в парка“.

Какво е необходимо, за да спечелите големи

Sugar Smash разполага с голям комплект макари с 5 барабана и 50 фиксирани печеливши линии, където можете да поставяте залози от 0,50 до 500 кредита на оборот. Малката командна лента под барабаните ви позволява свободно да персонализирате настройките си и да активирате режима за автоматично игра, ако някога искате да се придържате към един и същ залог за известно време.

Да си слот машина с ниска волатилност, да спечелиш малки парични награди в Sugar Smash е сравнително проста задача. Затова е във ваш интерес да се опитате да поставите колкото се може повече кредити на барабаните, така че всеки от тези малки клъстери да струва колкото е възможно повече.

Казвайки, че всеки клъстер от идентични символи избухва след старта на победата, оставяйки място за появата на нови символи и евентуално да инициирате някоя от известните верижни реакции, които сте чакали през цялото това време. Основните индивидуални печалби в основната игра на Sugar Smash съответстват на 500 пъти по-голяма от стойността на текущия ви залог.

Като куче с кокал

Бонус функции са друг проблем, с който Bark in the Park се бори, защото просто няма нужда да говорите за това. Класическите елементи са тук сред природата и разпръснати, но наистина не е много да се гарантира, че тази игра има игрална стойност.

Вероятно, разсейване ще бъде най-полезно за играчите, тъй като те поддържат безплатни завъртания при пълен поток. Въпреки факта, че див символ (представен от каишка на куче) ще ви поддържа връзка с най-големите джакпоти в играта, това просто не е достатъчно за успеха на тази игра.

Мисленето забавно ли е? Помислете отново

Колкото повече проучвания, толкова повече проблеми, защото по някаква странна причина Genesis Gaming отново използва многоекранния контролен панел. Този подход е най-поразителното в тази игра, тъй като прави скучна игра лесна.

Предвид колко проста беше темата, ние поне очаквахме да можем да използваме прости контроли, но в този случай изглежда, че попитахме твърде много.

Кората в парка влачи петите!

Genesis Gaming има няколко забавни игри в своя заден каталог, но в тази игра със средна дисперсия изглежда, че не са разбрали всичко. „Кората в парка“ трябваше да е малко забавна игра с омайната природа, но дори не се доближи до тези характеристики.

Въпреки че той имаше очевиден потенциал, ясно е, че играта няма способността да архивира. Ако искате да получите нашето честно мнение, трябва да стоите далеч от Bark in the Park, тъй като липсата на хапка в тази игра е ясно видима.

Игралния софтуер A Bark in the Park ще прехвърли участници в японски парк, където те могат да залагат в компанията на кучета от различни породи. Необичайният сюжет на онлайн слота върви добре с традиционния набор от функции, които се оглавяват от безплатни завъртания на пакети с умножители на печалба.

Темата на A Bark в игралната машина Park е напълно разкрита от колекцията от герои, която включва снимки на кучета и стойности на карти. Всички те носят стандартни плащания, с изключение на златната лапа, която играе ролята на активатор на безплатни завъртания и набор от яки, които заместват други артикули.

За да може времето в компанията на забавните герои от игралния автомат A Bark in Park да се превърне в материална печалба, препоръчваме да използвате ниски стойности на парични единици на дълги разстояния. Основният аргумент в полза на подобна техника на залагане е висок процент на възвръщаемост и голям брой редове за изчисляване на награди.

ЛУКОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Наградната функционалност на A Bark в игралната машина Park е ограничена до множители, които умножават плащанията с Wild по x2, x3 или x4 коефициент. Ако на барабани 2, 3 и 5 ще има няколко такива мача наведнъж, слотът умножава всички показатели, което общо ще увеличи наградата с x64.

БОНУСНИ РЕЖИМИ

Бонусът на A Bark in the Park е пакет безплатни завъртания с различен брой кръгове, които се теглят за еднакви валутни стойности. Първото и следващото активиране на Безплатни завъртания се осъществява чрез комбинации от свободни на всякакви слотови клетки:

3 скатер – 8 FS;

4 скатер – 15 FS;

5 скатер – 20 FS.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment