Art of the Heist

Видео слотове Playson предлагат на потребителите разнообразни истории, които могат да заинтересуват дори и най-взискателните и настроени играчи.

Една от такива интересни слот машини се счита за Art of the Heist, която разказва на потребителя за един от най-сръчните крадци, специализиран в кражбите на музейни експонати. Играчът е поканен временно да стане съюзник на злодея и да направи път към музея през нощта, за да открадне най-ценния експонат от него – диамант.

Но при извършването на това действие играчът трябва да помни, че ще бъде изправен пред няколко трудни изпитания, всеки от които може да доведе или до излагане от страна на правоохранителните органи, или достойно възнаграждение, което се предлага за комбиниране.

Феновете на слот машината Resident със сигурност ще оценят очарователния сюжет на устройството, защото тук зад ключалките се съхранява нещо по-ценно от документите.

Описание на играта

Този видео слот предлага забавен и разнообразен геймплей, състоящ се от няколко прости стъпки. Но преди да започнете да преминавате през тези етапи, потребителят трябва да се запознае с характеристиките на процеса на игра на машината.

Първо, играчът трябва да отвори информационния раздел и да се запознае с всичко, което се показва там. За да активирате този раздел, трябва да използвате бутона i, който показва списъците за заплати и наличието на бонус кръгове.

Таблицата за изплащане съдържа потенциални множители, на които потребителят има право в случай на формиране на определени комбинации. В допълнение, този раздел включва изявления за бонуси, предоставени в машината.

И така, бонусната игра се отваря в случай на загуба на три или повече бонус символа, а същността на този рунд е, че играчът трябва да управлява крадец в музея и да му помогне да открадне най-ценните експонати. В допълнение към тематичната бонус игра, машината има функция за аларма, с която играчът може да спечели 10 безплатни завъртания с допълнителна дива.

Тази функция ви позволява да активирате до десет безплатни завъртания.

Играйте онлайн в Art of the Heist

Art of the Heist има пет барабана и петнадесет снимки на екрана. Можете да играете само двадесет и една активна лента. Те приемат равни залози, вариращи от един цент до три долара. Оказва се, че можете да залагате поне 0,21 и не повече от шестдесет и три долара на рунд (пример е взет от официалния уебсайт на програмиста).

Слотът има различни видове символи, тематичен бонус и безплатни завъртания с много необичайна система за изстрелване. Прочетете за всички функции по-долу.

Основните снимки носят печалби, когато образуват непрекъсната последователност от три или повече идентични изображения на която и да е от участващите ленти. Такива вериги задължително трябва да започват от крайния барабан отляво. Взема се предвид само най-дългата опция във всяка лента. Изключенията се обсъждат в следващия раздел.

Размерът на плащането зависи от два параметъра: залог на ред и коефициентът на получената комбинация, който в Art of the Heist е от x5 до x300. При много завъртания няколко вериги се образуват наведнъж. Натрупаните по тях кредити се сумират.

В машината няма игра с равен шанс.

Символи

На екрана на машината можете да видите музей, охранител, призрак, различни ценни експонати и ценности на карти.

Следните снимки изпълняват специални функции:

 • Wild (поле) сам по себе си образува печеливши вериги и замества други символи, с изключение на бонусната.
 • Бонусът (снимката) се изплаща на общата цена, независимо от местоположението на екрана. От три картини започва наградният кръг.
 • Телефонът работи според стандартните правила, образувайки комбинации с ниски съотношения. Но той също участва в пускането на безплатни завъртания.
 • Прочетете повече за безплатните завъртания и бонуси.

Бонус Игри Изкуство на Хайста

Сега помислете за отличителните характеристики на видео слота „Изкуството на Heist“:

 • Пътят на разбойника – Условният път, който главният герой трябва да следва по време на игра, следва снимките на главния екран.
 • Започва в горния ляв ъгъл и завършва в долния десен ъгъл. Разбойникът започва да се движи, когато телефонът е в килията пред него. Броят на ходовете се определя на случаен принцип.
 • Различни изненади могат да очакват героя.
 • Пазачът забавя крадеца с няколко завъртания, кутията добавя броя на бъдещите завъртания, картината започва бонусния кръг, а призракът прогонва мошеника на няколко крачки назад.
 • Безплатни завъртания – Когато разбойник стигне до изхода, играчът става член на безплатни завъртания. Първоначално ги има десет, но по пътя крадец може да увеличи броя на завъртанията. При стартирането на награди на екрана се появяват подредени символи Wild, заемащи до три клетки вертикално.
 • Бонусна игра – тук крадецът ще трябва да изключи алармата и да открадне скъпа снимка. На негово разположение ще бъдат ключовете, които трябва да се използват за отключване на вратите. Ще посочите по кой начин да го преместите. Колкото по-далеч става разбойникът, толкова по-голямо ще бъде крайното изплащане.
 • Въпреки че правилата за бонусите изглеждат сложни, на практика всичко е елементарно.
 • Възможно е изобщо да не изучавате описаните по-горе разпоредби, тъй като процесът е интуитивен на всички етапи.

Как да играем Art of the Heist? (Интерфейс)

Сега за значението на термините в панела:

 • Общ залог – изберете залог на рунд
 • I – референтен раздел
 • Макс – играта с максимална скорост
 • A – режим на автоматично възпроизвеждане
 • Печалба – изплащане на въртене
 • Freespins – количество безплатни завъртания
 • Line Bet – линия залог
 • Кредит – заеми по сметката
 • В референцията ще видите таблица на изплащанията, описание на бонусите, линейна диаграма, общи правила и дори страница с постижения на играча.
 • Параметрите на устройството ви позволяват да изключите звукови и анимирани видеоклипове, да изберете удобен размер на екрана и също да използвате бързо завъртане. Има отделни настройки за автоматичния режим на игра.
 • Трябва да играете Art of the Heist директно в браузъра. Можете също да стартирате видео слот на екрана на смартфона.

Заключение

Безплатни бонуси, интересна система за стартиране на безплатни завъртания, печеливши безплатни завъртания, многобройни комбинации, забавни герои, готини анимирани скрийнсейвъри – това са само основните предимства на този видео слот. Според нас това е най-добрият модел в портфолиото на Playson.

Добавяме, че машината има доста висока степен на възвръщаемост и ниско ниво на дисперсия.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment