Arizona Treasure

Играй слот машина Arizona Treasure ще разкаже на потребителите историята на неуловимите бандити, които ограбваха влакове, минаващи през безкрайните равнини на Дивия Запад. Присъединявайки се към бандата от герои от онлайн слота, участниците ще се опитат да откраднат съкровищата на Аризона чрез тегленето на основните залози, комбиниран бонус и рискована игра.

Приключенският стил на игралната машина Arizona Treasure се подчертава от елементи на графичен интерфейс, които изобразяват бандити, шериф, влак, кон, уиски, сандък и традиционни ценности на карти.

Заедно тази колекция от символи ще образува комбинации в посоката на линиите от двете страни на слота, които могат да станат още по-големи, в зависимост от наличието на специален заместител Wild.

Когато избират слот машина на Arizona Treasure за залози с реални пари, потребителите трябва внимателно да подхождат към избора на тактиката на играта. Като основни източници на полезна информация си струва да използвате нивото на теоретична възвръщаемост и данни от таблицата за изплащане.

ЛУКОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Функцията на допълнителни джокери става достъпна, когато стартира режимът Combo Bonus в слотната машина Arizona Treasure. Според неговите условия, потребителят избира един от Wild, който показва подкова или чанта и се опитва да събере колкото се може повече такива артикули, за да увеличи броя на наградни вериги и да продължи режима на Безплатни завъртания.

Как се играе съкровището в Аризона

В игралната машина на Arizona Treasure потребителят контролира 2 настройки:

  • размер на залога;
  • брой платежни линии.

Устройството има необичайна система за настройка на скоростта. Играчът получава възможност да коригира размера на доставените средства за всеки от линиите поотделно.

Техният брой се задава не от панела под макарите, а с бутоните, разположени от всяка страна на тях. От лявата страна има контроли, които деактивират линиите, а от дясната – активирането им. Те са маркирани с плюс и минус.

Веднага щом играчът активира линия, използвайки бутона „+“, той може допълнително да сложи сума от 1 до 5 игрови единици върху нея. За да направите това, щракнете върху същата контрола. Бутонът “-” намалява размера на залога или изключва линията, ако стойността достигне 0.

Прозорецът за ниво на залог на ниво залог синхронно задава линейната и общата ставка. Това става със стрелките, насочени надолу и нагоре. Диапазонът на линейната скорост е от 0,01 до 4,00.

Ако комарджия използва демо версията на игралната машина Arizona Treasure, играта започва с общо 5000 игрови единици на баланса. Сметката се попълва всеки път, когато се появят 3 или повече еднакви символа във всеки от активните редове.

Общата сума на залога се умножава по установения коефициент, а получената сума се кредитира в салдото на потребителя. След всяко печелившо завъртане, бутоните Double Up и Triple Up стават активни на контролния панел. Всеки от тях ви позволява да влезете в някоя от рисковите игри.

Първият ви позволява да удвоите печалбата, а вторият – да го увеличите вече 3 пъти. Техните правила са разгледани по-долу в съответния раздел.

Символи и коефициенти

Символът “див” е направен под формата на полицейска значка. Най-големите плащания за награда разчитат на него. Те имат коефициенти 50, 100 и 200. По-долу всички печалби са посочени съответно за 3, 4 и 5 снимки на линията.

Сред обикновените пиктограми най-големите изплащания са портрети на каубои в черно-бели дрехи. Комбинирайки всеки от тях, можете да получите печалби с фактори 30, 75 и 100. Символ под формата на скрин носи суми с коефициенти 20, 50 и 75. Бял кон и бутилка уиски образуват комбинации с фактори 15, 30 и 60.

Рискови игри

Както вече споменахме, в слота на Arizona Treasure има две рискови игри наведнъж. Ако след печеливш кръг играч кликне върху бутона Double Up, на екрана се появяват 4 символа, които съставляват наградната комбинация. Трябва да кликнете върху един от тях. Ако изборът е правилен, печалбата ще се удвои.

При натискане на клавиша Triple Up се появяват 3 знака. Ако играч избере най-подходящия сред тях, плащанията ще бъдат умножени по 3 пъти.

След като спечели във всеки от тези кръгове, потребителят получава допълнителна възможност да удвои или утрои печалбите си на същия принцип. Рисковите игри са достъпни след всяка печеливша ротация, с изключение на безплатните завъртания.

Плейърът е на разположение до 8 опита. Ако по време на рисковата игра се получи печалба от 10 000 единици валута на играта, кръгът преждевременно приключва.

Безплатни завъртания в слот за съкровища в Аризона

Пушката за нападение на съкровището в Аризона има Скатер под формата на два кръстосани револвера. Когато на макарите се появят 3 такива модела, започва серия от 5 безплатни завъртания. По време на играта се появяват два допълнителни „диви“ символа. Единият е направен под формата на подкова, а вторият – под формата на торба с пари.

Преди началото на рунда потребителят избира един от допълнителните “диви” символи. Появата на всеки от тях по време на безплатни завъртания се взема предвид от специален брояч.

Ако в края на пет безплатни завъртания се окаже, че избраната от играча икона се появява по-често от втората, той получава още 5 завъртания. Многократните изстрелвания на безплатни завъртания при такива условия могат да продължат до 69 пъти.

GAMBLE

Приятна изненада за любителите на риска ще бъдат само два вида режими на Gamble, които са обозначени на контролния панел на игралната машина Arizona Treasure като:

  • Двойно нагоре;
  • Тройно НАГОРЕ.
  • Въз основа на имената е лесно да се предположи, че първата опция на рискова игра може да донесе двойна награда, а втората умножава първоначалния залог с x3.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment