Arabian Caravan

Търговските каравани, пътуващи през безкрайни степи и горещи пустини в продължение на много месеци, в предишни времена са били единственото средство за комуникация в азиатските и близкоизточните региони.

Най-известният маршрут, по който минаха огромен брой каравани, беше Големият път на коприната, свързващ Китай и Средиземноморието с азиатските държави. Genesis Gaming ви предлага да се върнете в миналото и след като се присъединихте към караваната, стартирахте слот машината Arabian Caravan и следвате кулите на караваните през пустини, обсипани със златни пясъчни дюни.

Ако не решите веднага да тръгнете на пътя със собствените си вещи, можете да пуснете предварително видео слота в демонстрацията в безплатен режим.

Как да спечелим?

Играйте безплатно в слот машина Arabian Caravan. Играй слот машина е добре тестван в безплатен режим.

Слотът не реагира на опити за промяна на цикли с помощта на бутоните Spin и Maxbet.

Промяната на стойността на монетите и тяхното количество значително влияят на игровия цикъл на слота.

Печалбата (RTP) от 95,88% не позволява положително очакване за печалба.

Променливост (променливост) на игралната машина – от ниска до средна.

Научете как да спечелите на слотската машина Arabian Caravan.

Описание на игралната машина Arabian Caravan

В онлайн казината има изобилие от слот машини с ориенталска тема, но не толкова разработчици могат да извадят на екрана функциите, характерни за азиатските региони, толкова фино.

Тук ще намерите град с издълбани арки, позлатени куполи и високи минарета, и цветни герои в костюми с резба и издълбани шарки, които са толкова известни на местните занаятчии. И над всичко това се управлява от гореща пустиня, през която можете да отклоните 243 начина и никога да не излезете без да знаете правилния път.

Разработчиците поставиха някои от символите по много оригинален начин върху пясъчните райони, така че внимавайте, че случайно коварният петел не те завлече в бездната му.

Но, въпреки монотонния пустинен пейзаж, не мислете, че пътуването ви ще бъде скучно. Весела музика, пълна с хармонични ориенталски нотки, ви развеселява по-добре от лула, пълна с ароматен тютюн, или може би нещо по-силно. Е, ако се натъкнете на пясъци с кани, тогава времето за пътуване с игралната машина Arabian Caravan определено няма да се губи.

Технически спецификации

 • Слот производител на бонус игри – Genesis Gaming
 • Броят на барабаните – 5
 • Броят на комбинациите за изплащане – 243
 • Цената на една монета е от 0,01 до 1 долар
 • Броят монети на спин – 1-10
 • Диапазон на размера на залога – от 0,25 до 250 долара
 • Максималната печалба за комбинация от пет знака е x1250 (Camel)
 • Див символ – да (градски искрящи със светлини)
 • Скатер – да (Камила, която дава бонусна игра)
 • Бонусна игра – да (двустепенна бонусна игра за избор на артикули)
 • Очакван процент на изплащане – 95.88%

Символи и изплащания

 • Таблицата на изплащанията По-младите символи, станали обозначенията от Nine to Ace, са толкова оригинални тук, че дори не разбирате веднага, че това са доста скучни елементи на картата. Е, заедно със златния пясък ще ви донесат от 5 до 250 монети.
 • Планина от рисувани възглавници, върху която самият султан не би злоупотребил, попълва сметката с 20, 100 или 500 монети.
 • Ароматно наргиле, стара боядисана кана и караван баши в бял тюрбан със сигурност ще ви посрещнат на пясъчните барабани на арабския караван и ще представят 50, 500 или дори 1000 монети като подарък.
 • Градът искрящ със светлини, подобни на приказка, вече ви очаква, превръщайки се в символ Wild. Плащания City не носи, но заменя всеки предмет, освен Scatter.
 • Камила, скитаща на фона на луната, е символ на разпръснатост. Пустинният кораб ще ви донесе 50, 250 или 1250 монети и ще покаже пътя към бонусния кръг.

Бонусна игра

Бонус оазис Веднага след като на екрана се появят поне три камили-скатери, вълна от пясък ще се излее над барабаните и вие ще се сблъскате с 15 кани. Не, за съжаление, джийн от тях няма да се появи, колкото и да ги търкате, но е много възможно да получите изплащания за кликвания върху кани.

Играта се състои от две нива:

 • Изберете кани. Ако стигнете до зеления оазис, ще ви бъде платено, ако за суха земя с надпис Collect, тогава нивото свършва. Но ако отворите символа City, ще получите възможното максимално изплащане в кръга и ще бъдете пренасочени към следващото ниво.
 • Сега чакате червените пясъци и познатите 15 кани. Играта продължава, докато натисне бутона Collect.

Заключение

Вероятно мнозина от вас вече са изморени от видео слотове в духа на ориенталски приказки. Независимо от това, тази игра е наистина висококачествена и доста интересна. Наградният кръг е особено приятен. В него можете да спечелите наистина голяма сума.

Друг плюс е отличната графика. Освен това можете да разберете правилата и интерфейса на всеки език. С една дума страхотна игра.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment