Alien robots

Играта ни отвежда в далечното бъдеще. Сега светът се управлява от роботи от всички размери и цветове. Някои от тях могат да разтягат или активират безплатните завъртания. Ако играете на слот машина Alien Robots, вие получавате шанс да спечелите на 243 линии, активирате функцията за безплатни завъртания с опънати Wild символи и направете максималните залози от 150 евро.

Максималната печалба може да бъде 50 000 монети, които с максимална стойност на монета от 0,5 евро ще бъдат 25 000 евро. Разработчикът претендира за възвръщаемост от 96%.

Описание на конструкцията на машината

От първата минута на играта участникът ще се потопи в атмосферата, в която царува нощта. Всички действия на играта се провеждат на фона на нощното небе и затова графиката изглежда по-загадъчна и интересна. В небето през цялото време ще се движат героите под формата на роботи. Всички графики са направени в ярки цветове, което привлича вниманието и дава възможност да се съсредоточи върху играта.

Тайнственият саундтрак и зашеметяващото качество на графиката в съвкупност предлагат на участника да премине от реалността към такава анимационна виртуалност, където ще изпита положителни емоции от играта и, разбира се, изплащания.

Описание на играта

Що се отнася до управлението на играта, това е доста удобно и разбираемо тук. Първо, играчът трябва да учи секцията PAYTABLE, за да е наясно коя комбинация и колко изплащания са гарантирани. В допълнение, този раздел крие информация за основните правила на играта, която във всеки случай трябва да знае.

След това трябва да изберете подходящия размер на залога, като използвате функцията BET LEVEL. Но потребителят трябва да знае, че в тази игра залогът е тясно свързан с броя на редовете. Между другото, участникът може да го регулира по своя преценка. Единствената разлика между този слот и останалите е, че в допълнение към обичайните линии играчът може да използва опцията “+243” в играта, която активира функцията на печелившите комбинации.

Докато използвате тази функция, удвоеният залог се премахва от сметката на потребителя, но в същото време има много по-големи шансове да спечели, отколкото при редовни линии. Тези коефициенти са описани в раздела PAYTABLE до сумите за редовни комбинации. Например, ако участник получи награда за всеки печеливш списък, тогава ще му бъде отпусната определена сума.

С течение на времето, играта с максимални темпове и в случай на добавяне на достойни комбинации, такава функция е много полезна. Когато играчът разбере залозите и активните редове, той може да продължи да върти барабаните с помощта на бутона със стрелка или автоматичното пускане. Последното му позволява автоматично да изпълнява игри.
Слот машината Alien Robots (Alien Robots) е създаден от Net Ent.

Всички символи на видео слота са различни роботи. Интересно е, че в древни гръцки митове се споменават изкуствени създания, способни да изпълняват определени действия според волята на човека. Думата “робот” е изобретен от чешкия писател Карл Чапек и за първи път го е използвал в работата си “Р. W.R. ”, публикувана през 1920 г.

Днес роботи се използват както в промишлеността, така и във военната сфера и в домакинството. А през 2013 г. беше създаден и пуснат в орбита първи астронавт-робот.

Нашият преглед на Alien Robots ще ви разкаже за този видео слот.

Роботи навсякъде

Слот машина Alien Robots се състои от пет барабана и 30 игрови линии. В допълнение, за допълнителна ставка, кратна на 30, можете да активирате 243 варианта за формиране на печеливши комбинации. Сред героите ще видите различни роботи, както и рейтинги на карти от 10 до Ace и някои други изображения.

Качеството на графиките в Alien Robots не е много високо, картините изглеждат доста скучно, а анимацията почти напълно отсъства.

Робот, обозначен като Wild, е див символ, който сам по себе си не представлява комбинация от награди, но замества други изображения.

Слот машината Alien Robots (Alien Robots) е създаден от Net Ent.

Летящата чиния е разпръснат символ, различен от останалите картини, тъй като не е свързан с игрите. 3, 4 или 5 такива образа започват съответно 10, 20 или 50 свободни завъртания на барабаните.

По време на този бонус кръг, дивият символ ще се простира през всичките три барабанни клетки в момента, в който се появи на екрана и ще остане на място по време на следващото завъртане.\

Във видео слота няма прогресивен джакпот, тематична бонус игра и рискова игра.

Слот машина Alien Robots не може да се нарече шедьовър. Парцелът не се различава оригиналност, висококачествена графика и бонус опции разнообразие. Предимства на играта могат да се считат за наличие на див символ и свободни завъртания на барабаните. В противен случай, това е доста обикновен видео слот.

Обща информация

 •  Тип слот
  видео слот
 •  доставчик
  NetEnt
 •  RTP,%
  96,3%
 •  дисперсия
  високо
 •  Брой барабани
  5
 •  Брой линии
  30
 •  Джакпот
  не
 •  прогресивен
  не
 •  Autoplay
  има
 •  Безплатни завъртания
  има
 •  Бонус игра
  има
 •  фактор
  h10000
 • W Див символ
  има
 • S Скатер символ
  има
 • Преглед на слот машина на Alien Robots
  онлайн слот за Alien Robots

Ако сте пламенен фен на роботи и извънземни комикси, слотът за Alien Robots ще бъде един от любимите ви. Развитието на NetEnt за онлайн казино бе украсено с портфолиото на компанията през 2012 година. Има достатъчно интересни функции и възможности, така че можете да получите забележима полза от играта, да се насладите на вълнуващия геймплей и да се насладите на приятни печалби.

Опитайте Alien Robots слот онлайн, за да играете онлайн безплатно директно на нашия сайт, за да разберете неговата функционалност и правила.

Характеристики на Alien Robots дизайн на слота

Симулаторът ще ви покани да се озовете в света на извънземните и обичате сладките герои, които са представени в великолепна анимационна графика. Звукът и гласът на роботите добавят реализъм към играта. Барабаните са поставени срещу нощното небе, което прави слота мистериозен и много интригуващ.

Роботите се движат около небето от време на време. На фона на тъмно небе символите и контролният панел изглеждат много контрастно.

Ярки цветове приковават очите и се потапят в съвсем различна реалност. В долната част на екрана ще видите раздел PAYTABLE, който ще ви ориентира в издаването на комбинации от награди и изплащания.

Има и функция за автоматично стартиране, която ви позволява да завъртате барабаните колкото пъти искате, без да спирате. Започнете с Alien Robots, за да играете безплатно без регистрация, за да разберете по-добре тънкостите на геймплея.

Играй Покер Безплатно Alien Robots слот машина игра

В слот 5 барабани, 3 реда символи, 30 печеливши линии и 243 допълнителни начина за победа (активиран с общ залог на завъртане от 150 до 300 монети). Преди да започнете да играете за пари в слота Robots Aliens, трябва да изберете размера на залога, използвайки функцията Bet Level. Можете да изберете най-ниския залог от 1 монета на ред.

Най-високият залог е 5 монети. Роботите за играчки имат различни цветове и “заплащане” също е различно. Червени, жълти, сини, зелени, оранжеви извънземни ще паднат на игралното поле.

Най-щедър характер е сладък червен робот. Появявайки се на някоя от 30-те линии, той се изплаща с коефициент от х30, и ако се появява отляво надясно на една от 243 печеливши линии, x1500. Останалите символи в играта са куче-робот, многоцветни пикселни букви и цифри. Симулаторът съдържа и специални символи. Сред тях са:

 • Wild е смешен бял робот с розови очи. Изглежда малко смущаващо, защото има прозрачен череп и изглежда като зелен мозък. Когато този символ е активиран, в него ще видите блестяща светкавица;
 • Скатер е НЛО. По време на играта, в допълнение към речта на роботи, ще чуете необичайни звуци, които ще ви позволят да се почувствате на борда на летяща чиния. 2, 4 и 5 скатера на игралното поле ще активират 10, 20 или 50 безплатни завъртания, което значително ще увеличи шансовете ви за победа.

Също така в симулатора чакате безплатни завъртания, ако успеете да съберете най-малко 3 скатера навсякъде по барабаните. Ако по време на поредицата от безплатни завъртания виждате Wild символите, те активират функцията Sticky Wilds: тук символите Wild ще се разширят върху всички барабани и ще се превърнат в лепкави.

Такива възможности може неочаквано да ви донесат награди и да отговорят на вашите очаквания. Както и в други слотове, Wild ще замени всички други изображения, с изключение на летящата чиния – Scatter символа. Започнете да тествате онлайн слот машина Robots Aliens в демо версията в момента.

Общо впечатление на Alien Robots

Всички фенове на космически теми ще се насладят на тази проста игра с оригинална анимация и ярка актьорска игра. Атмосферният слот ще ви позволи да летите върху неидентифициран летящ обект, докато извънземните около вас ще разговарят и вероятно ще обсъждат шансовете ви за победа.

Започнете в емулатора Robots Aliens, за да играете безплатно на нашия портал, за да изработите вашата собствена победителна тактика без никакви финансови рискове!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment