Alice In Wonderslots

За повечето деца първото фантастично литературно произведение, което знаеха, е историята на прекрасното момиче Алис, което попадна в приказен свят.

Изминаха много години от публикуването на това произведение, но и възрастни, и деца все още им четат. Освен това по тази тема бяха създадени редица анимационни и игрални филми, които позволиха да се съживи сюжетът на това произведение.

Реши да разкаже историята си за Alice in Wonderland и компанията за производство на игрални автомати Playson, като разработи слот, наречен Alice in Wonderslots. Благодарение на тази игра всеки участник ще може да пътува в мистериозния свят на „През гледащото стъкло“ и да изживее миг според правилата на своята кралица.

Общо описание на машината

Стилът на машината се изразява в тематични изображения. И така, барабаните са на фона на приказна гора, която е пълна с невероятни и нереалистични създания, които могат да доведат потребителя в страната на Чудесата.

Една особена, рисувана на ръка, жива графика придава на дизайна на слота определен стил, който описва тайните и магията, създадени в играта. Загадъчен саундтрак, който постоянно се играе в играта, дава на слота незабравимо изживяване.

Символи

Разбира се, вече се досетихте, че ще видите героите от известната приказка на барабаните на видео слота. Да, Alice, Dummy, Queen, Cheshire Cat – тези и други герои се появяват на екрана на играта. Също така тук можете да видите цветните наименования на игрални карти от жак до асо.

Специални герои са Wild (Cheshire Cat), Bonus (Alice) и Scatter (вълшебен еликсир). Ще разберем техните характеристики:

 • Wild може да плаща отделно, защото формира комбинации по линии според общи правила. В допълнение, той е в състояние да замести други изображения, с изключение на разсейването и бонуса, ако попадне в положението, когато подобно преобразуване помага да се изплати.
 • Скатерът се плаща независимо от местоположението на екрана. Три, четири или пет от тези символи дават печалба в размер съответно пет, двадесет или петстотин залога. Тогава започват двадесет наградни завъртания, в които казиното залага на клиента. Размерът му остава същият като в предишния кръг. Опора може да се удължи.

Бонус дава наградни плащания, за които можете да прочетете в следващия раздел.

Бонус игри Алиса в чудесата

Като такъв, няма наградни кръгове в Alice in Wonderslots, но характеристиките на бонус символа дават възможност за получаване на допълнителни плащания всеки път, когато се появи на екрана. Когато падне на някоя от макарите, Алис започва да расте.

В този случай символът се разширява нагоре по барабана до границите на екрана. За всяка две позиции, които заема, клиентът получава плащане в размер на един общ залог на въртене.

Как да играя Алиса в чудесата? (Интерфейс)

Следните съвети за значението на надписите на английски език, показани на контролния панел, ще ви помогнат бързо да научите функциите на играта:

 • Завъртане – започнете ново завъртане
 • Спрете – спрете барабаните
 • Заложете – изберете залог на играта
 • Линии – посочете необходимия брой линии
 • Макс залог – играйте на максимална скорост
 • Платежна таблица – отворете секцията за помощ
 • Кредит – заеми по сметката
 • Общ залог – залог на завъртане
 • Autoplay – режим на автоматично пускане
 • Печелете – спечелете на рунд
 • Gamble – рискова игра за шансове
 • Ако владеете английски език, съветите, които се появяват в реда под барабаните, ще ви бъдат полезни. Но без тях е напълно възможно да се направи.
 • Разделът за помощ има две страници. На тях ще видите шансовете за изчисляване на печалбите по комбинации, кратки правила на играта, описание на специални функции, както и оформлението на активните линии.
 • Няма потребителски параметри. Не е необходимо да изтегляте игралната машина Alice in Wonderslots. Може да се отвори в браузър на уебсайта на институцията.

Заключение

Феновете на игралната машина Keks и други устройства, посветени на приказни теми, ще се зарадват, като пуснат мониторирания слот. Ако играчът търси наистина вълнуваща слот машина в своята история, тогава Alice in Wonderland е точно това, от което се нуждае.

Слотът съдържа завладяващи теми, базирани на историята на главния герой на творбата на Люис Карол. Заедно с момиченцето Алиса участникът ще изпадне в приказка, където ще трябва да положи много усилия, за да получи основната награда на машината.

Потребителят ще бъде подпомогнат от висококачествена тематична графика на слота, невероятни бонус рундове, както и удобен интерфейс, благодарение на който е абсолютно лесно и забавно да се управлява играта.

Разнообразие от опции за регулиране на показателите на играта позволява на потребителите с всяко ниво на бюджет да се насладят на играта.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment