8-Bit Intruders

Ретро темите не губят популярност в областта на онлайн хазарта. Софтуерните разработчици продължават да издават слотове, посветени на стари компютърни игри. Прегледът ще запознае читателите на Casinoz с 8-битовите нарушители на Genesis Gaming. Той е проектиран в стила на осем-битови игри с космическа тематика, които вълнуваха въображението ни в края на ХХ век.

8-битовият слот Intruders слот машина се състои от пет барабана. Петнадесет снимки са подредени на екрана едновременно в три реда. Няма активни линии.

Залогът на въртенето е двадесет и пет монети. Цената им се избира от потребителя в диапазон от 0,01 – 2 евро (0,25 – 50 евро на рунд).

В устройството се предлагат основни телефони, символи с разширени функции, бонус рундове и опции за награди.

Стандартните изображения представляват платени поредици от три, четири или пет еднакви икони. Те се подреждат във всички клетки на съседни колони, започвайки с първата отляво. В един гръб са разрешени множество вериги.

За всяка от наличните комбинации се разпределя коефициент от x5 до x500. Когато изплащането се изчислява, то се умножава по номиналната стойност на чипа. Според специални правила разсейването се плаща. С няколко победи в един кръг, кредитите се сумират.

При 8-битовите нарушители няма игра с равен шанс. Парите веднага се теглят по сметката. Бонусите и изключенията са описани по-долу в прегледа на слота.

8 Bit Intruders е жизнена слот машина, която може да ни върне към 90-те. Доставчикът на Genesis Gaming избра да използва тема, заимствана от популярните по онова време аркадни игри.

Използваните 8-битови графики изглеждат доста остарели, но много скоро този дизайн може да се върне на мода. 3D устройство с космическа тематика бе пуснато през май 2017 г. и веднага спечели популярност в онлайн казината.

Побързайте да слот 8-битови Нарушители, за да играете онлайн безплатно и да почувствате приятна носталгия.

 Характеристики на дизайна на 8-битов слот за нахлуване

Дизайнът на симулатора веднага ни напомня на осем битови игри, които бяха любимото забавление на много хазартни личности в края на 20 век. Барабаните са направени под формата на ивици от люляк, върху които изпадат ярки многоцветни символи. Специални лазерни пушки, разположени в долната част на екрана, се стрелят по иконите. Музикалният съпровод напълно отговаря на темата на слота и подчертава общия стил на играта.

Под игралното поле на черния панел има опции за контрол на играта, които включват:

 • Залог – отговорен за размера на залога;
 • Общ залог – общ залог;
 • Печалба – изплащане на въртене;
 • Баланс – заеми по сметката.

  Символи

В машината има осем основни снимки: четири стойности на картата и същия брой извънземни. Те са изобразени в стил, характерен за осем битовите конзоли за игри.

Използват се и специални знаци:

 • Wild (летяща чиния) е шегаджия. Той не представлява комбинация, а замества конвенционалните изображения във вериги.
 •  Скатерите (бластери) образуват печеливши последователности, намиращи се във всякакви клетки. Изплащанията се изчисляват по общата ставка. От три разсейва започват бонуса Defend the Planet („Защита на планетата“).
 • Бонусът (астероид) отива във вертикални ивици в пет колони. Те носят бонусни изплащания.
 • В таблицата потенциалните печалби са посочени в размер на двадесет и пет монети, независимо от номиналната стойност на чиповете.

Бонусни игри 8-битови натрапници

Разработчиците предлагат следните награди:

 • Астероид – В долната част на екрана монтирани пистолети. Те снимат астероиди, които се появяват на екрана. Кадрите се плащат в случайно избрани коефициенти. На свободните позиции падат нови снимки. Те могат да правят нови комбинации.
 • Защитавайте бонуса на планетата – Три, четири или пет разсейвания ви дават правото да участвате в четири, пет или шест рунд игри. Трябва да изберете три пушки, които ще стрелят обратно от извънземни. Отблъснатите атаки гарантират изплащания.
 • Тематичните раздели на таблицата с коефициенти описват подробно правилата на бонусните тегления.

Джакпотите

Няма прогресивен джакпот Genesis Gaming в 8-битови нарушители.

Как се играе 8-битови нарушители? (Интерфейс)

Следните термини се използват на панела за видео слот:

 • Залог – прозорец за избор на залог
 • Общ залог – сумата на залог
 • Печелете – спечелете на въртене
 • Баланс – заеми по сметката
 • Двата кръгли бутона вдясно стартират гърбовете в ръчен или автоматичен режим. Автоигрите имат регулируеми опции.
 • Въпросният знак отваря таблица за изплащане с коефициенти, правила, описание на бонусите и характеристиките на модела.
 • Основните настройки се свеждат до опциите за екран, звук и игра. Машината се отваря в браузъра. Мобилната версия стартира на смартфони.

Заключение

Препоръчваме 8-битови натрапници на любителите на компютърните ретро, ​​които пропускат игровите конзоли от осемдесетте и деветдесетте години. Гарантирано ви е спомен от дните, прекарани пред телевизионния екран. Слотът радва с чести стартирания на бонус рундове, голям брой изплащания, интересни награди и стилен дизайн.

Нивото на дисперсия е много ниско, а възвръщаемостта е средна.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment