Мonster Wheels

Новини от компанията Microgaming стават все по-колоритни и интересни. Този път разработчикът създаде оригиналната слот машина Monster Wheels, която е снабдена с нестандартни опции. Играчите ще могат да избират един от двата основни режима на играта, три вида безплатни завъртания, впечатляващи множители за наградните комбинации и др.

Предприемачът е определил очаквания процент на изплащане на ниво от 96.04%. Средната вариация на печалбите е валидна.

Скрити параметри и настройки на слота Monster Wheels

 • Слот машина Monster Wheels Честота на бонусите е статистически на всеки 84 завъртания (1.19%).
 • Вероятността за удар (всяка победа) е 34.46%.
 • Разпределението на печалбите – 74% в основната игра и 26% в бонуса.
 • Максималната печалба по време на тестовете е 161x.
 • Средната бонус победа е 23x.
 • Волатилност – 5.44 от 20 (средно).
 • Дължината на цикъла е средна.
 • Рейтингът на слот машината е 5.63 от 10.
 • Процентът на спечелване (RTP) – 96.04% ви позволява да получите положително очакване за победа.

Режим на игра

Спечелване Всеки играч избира колко печеливши линии ще вземат участие в игралния процес.

Можете да изберете 128 или 288 начина за формиране на печеливши комбинации.

В зависимост от избрания режим на игра, в гърбовете ще участват различни комплекти барабани.

Например, ако решите да използвате само 128 начина за изплащане, тогава барабаните ще имат броя на 2, 4, 2, 4, 2 клетки, но когато играете по 288 линии, намотките имат 4, 3, 2, 3, 4 клетки. ,

Моля, обърнете внимание, че избраният режим на игра не засяга наличния диапазон за залагане.

Също така печелившите комбинации се формират само от ляво на дясно.

Безплатни завъртания и други функции

Интерфейсът на горивния контейнер действа като символ на разсейване. Тя е отговорна за активирането на безплатните завъртания. Хващайки три или повече еднакви снимки, ще имате възможност да стартирате някой от трите режима:

 • 12 безплатни игри, в които работи множителят x2;
 • 6 безплатни завъртания с множител x4;
 • 3 безплатни завъртания, в които всички печалби ще бъдат умножени по x8.
 • За всеки разпръснат символ получавате едно безплатно завъртане.

Печеливши комбинации и награди за тях:

 • При всяко завъртане, независимо от избрания режим на игра, можете да заложите до 15 кредита. Slot дава награди в зависимост от избрания залог. Колкото е по-висока, толкова по-голяма е наградата в края.
 • Функцията на тази слот машина е тематични символи. Всички състезатели могат да внесат плащания, когато паднат две или повече еднакви картинки. Освен това, всяко изображение дава от 5 до 300 монети.
 • Ако получите комбинация със символите на картите за игра, можете да ударите джакпота до 70 монети. А номиналната стойност на картата е важна. За Ace, максималната печалба е налична, но за Ten – минималната.

Характеристики:

Изборът на опция за играПроцент на плащанията – 96.04%. Като се имат предвид всички характеристики на слота, този индикатор няма да позволи да се получи максимален брой награди за кратко време.

Разликата в печалбите е средна.

Режими на игра. Трудно е да се намери подобна слот машина с такъв набор от барабани и възможността да се играят 128 или 288 печеливши линии.
Безплатни завъртания. Рядко е възможността да се завъртят рулоните безплатно и да се получат печалби 8 пъти. Разбира се, можете да изберете по-опростена версия на безплатните завъртания, в която работи множителят x2.

Съвет: По-добре изберете малки залози и играйте 288 линии за изплащане. И си струва да се чака активирането на безплатните завъртания, в които е по-добре да изберете шест завъртания и 4-кратен множител.

Описание на обекта на машината

В слот машини безплатно с бонуси се реализира историята за вампири и други зли духове. В допълнение, Microgaming интерпретира популярната тема и реши да изпрати дяволи и духове да участват в автомобилни състезания. Оказа се необичайно, забавно и вълнуващо.

Заедно с героите на слота ще се втурне към победа и потребители, преодолявайки трудностите на състезанието за победа и стръмни завои на играта.

Описание на дизайна на слота

Както и в наскоро издадената игрална машина Pumpkin Smash, дизайнът на представения слот също е пълен с ярки цветове. Всеки герой на историята е в специален цвят: дали е красив вампир на ярък розов концерт или зелено чудовище на колата си. Многоцветните символи на символите на картите също са впечатляващи в неоновите нюанси. Изключително светъл външен вид и машина с лого.

Като се има предвид, че речта в машината е все още за зли духове, а в състезанията вампирите и духовете вероятно участват през нощта, основният цвят на играта е черният цвят на магистралата с гуми. Черният цвят и ярките детайли изглеждат особено контрастни.

По време на играта изглежда, че това не са въртящите се барабани, а колите се втурват по магистралата. Като цяло картината на екрана изглежда стилна, благодарение на висококачествените графични и анимационни ефекти.

Описание на интерфейса на играта

За управление на машината е изключително просто. Залогът се обозначава с един бутон – BET: превключването на стрелките определя количеството, необходимо в кръга. Следващата стъпка е да започне въртенето чрез натискане на бутона SPIN.

За да стартирате играта в режим на автоматично завъртане, трябва да използвате бутона AUTO SPIN и след като сте избрали необходимия брой автоспини (10/25/50/100), активирайте въртенето на барабаните.

В допълнение към бутоните, които контролират функциите на машината, има два табла на контролния панел: с размера на заема и размера на печалбите. От контролния панел се показва бутон, който отговаря за справочни таблици и настройки. Намира се вляво почти на върха.

Кликвайки върху него, играчът може да отиде в секцията Настройки на Настройките и да коригира качеството на изображението, звука и скоростта на играта, колкото желаете. Паралелно с раздела Настройки се намира таблицата с плащания. Той определя правилата на играта, начините за формиране на комбинации и посочва коефициентите на игралните символи.

Описание на играта

В машината Monster Wheels 5 барабана. Но броят на клетките за тях не е същият и осигурява 2 опции. В една от тях има 4 картинки на крайните барабани, 3 символа на съседните и 2 изображения на средния барабан. В този случай е възможно образуването на 288-ми комбинации. Съгласно втория вариант символите на вертикалите са подредени по схемата 2-4-2-4-2 и 128 платежни комбинации се считат за възможни.

За да изчислите изплащанията, трябва да формирате непрекъснати комбинации от 3-5 символа на картата или 2-5 тематични снимки на екрана. Такива комбинации трябва да започват от левия край на барабана. Сред символите на машината има изображения със специални свойства. Това е Wild, чиято роля на екрана се изпълнява от логото на устройството. пада само върху централната вертикала. Неговата задача е да замени всички снимки в непълна комбинация.

На някакъв нечетен барабан си струва да чакате Scatter – кутия с бензин. Едновременната загуба на кутии на всеки барабан активира бонус опцията в слот машина на Monster Wheels – безплатни завъртания с допълнителен множител.

Опции за бонус машина

Като награда в машината Monster Wheels можете да печелите безплатни завъртания. След като на екрана се появят 3 скатера, се обявяват безплатни завъртания. Играчът вижда банер с опции за безплатни завъртания и избира режима, който харесва.

Налични: 12 завъртания с удвояване на коефициентите, 6 свободни завъртания и X4 множител, 3 завъртания с утрояване на получената печалба. Играчът в залога за безплатни завъртания не го прави. Печалбите на този етап се изчисляват по курса, направен в последния платен рунд преди свободния гръб.

В средата на безплатните завъртания са възможни и потребителски стимули. За всяко отпаднало разпръскване е назначен респин. В случай на повторение на комбинацията разсейване, свободният режим се рестартира и той започва отново.

Заключение

Видео слотът за Microgaming Monster Wheels има редица отличителни черти.

На първо място, това е оригиналното оформление на символите на барабаните, което се променя според желанията на потребителя.

На второ място, висококачествен дизайн, който е присъщ на комбинация от контрастни цветове и зрелищна анимация.

На трето място, възможността да изберете една от 3-те опции за безплатни завъртания, както и наличието на respins на този етап от играта.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment